Hihetetlen, mi folyik az Arsenalnál!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 10. 15:57
Van Persie és Walcott után rövid időn belül Thomas Vermaelen is sérültet jelentett az Arsenalnál. A védelem belga oszlopát az újonnan igazolt Sébastien Squillaci helyettesíti a Bolton Wanderers elleni szombati bajnokin.



Az Arsenalnál hagyományosan gyakoriak a sérülések, és a végzet most Thomas Vermaelent is utolérte.

A belga válogatott csapatkapitánya kedden a törökök elleni Európa-bajnoki selejtezőn kapott egy rúgást az Achilles-inára, de Arsene Wenger nem dramatizálja túl a helyzetet.

„Vermaelen sérülése nem komoly, szerdán (a Braga elleni BL-meccsen) már valószínűleg játszhat" - mondta az Ágyúsok menedzsere, aki pénteki sajtótájékoztatóján egyúttal megerősítette: a Sevillától szerződtetett Sébastien Squillaci kezd Vermaelen helyén a Bolton ellen.

„Hétközben kilencven percet játszott a tartalékcsapatban, hogy formába lendüljön. Kiválóan teljesített, nincs kétségem, máris beilleszkedett a csapatba."

Squillaci várhatóan a szintén frissen igazolt, szintén (lengyel-)francia Laurent Koscielnyvel működik együtt a középső védő posztján.

Wenger elmondta továbbá, Samir Nasri immár teljesen egészséges, így semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy szombaton ismét pályára lépjen.

A francia mester így Theo Walcott-tal, Robin van Persie-vel, Nicklas Bendtnerrel és Aaron Ramseyvel nem számolhat a Premier League 4. fordulójában.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu