KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "THOMAS_VERMAELEN"
Áprilisig nem debütálhat Vermaelen 2014. december 2. 18:42 További négy hónapig biztosan nem léphet pályára Thomas Vermaelen, az FC Barcelona belga labdarúgója, aki nyári érkezése óta még egyetlen meccset sem játszott.
 
Barca: megvan a hiányzó láncszem! 2014. augusztus 9. 08:54 Egyezségre jutott a Barcelona és az Arsenal a belga válogatott védő Thomas Vermaelen átigazolása kapcsán - értesült a BBC. A katalánok 15 millió fontot, vagyis közel 20 millió eurót csengetnek ki. Arsene Wenger nem gördít akadályt a csapatkapitány távozása elé.
 
Vermaelen elhagyná az Arsenalt 2013. október 15. 09:37 Thomas Vermaelen, az Arsenal belga védője és csapatkapitánya idén eddig csak marginális szerepet töltött be a csapatban, miután összesen három meccsen lépett pályára a 2013/2014-es szezonban, abból pedig csak egyetlen bajnokin. Nem kertelt, elárulta, hogy ha nem kap rendszeres játéklehetőséget, januárban elgondolkozik a váltáson.
 
Barcelona: Agger vagy Vermaelen jöhet 2013. március 7. 19:28 Klasszis középhátvédet igazolna a nyáron a Barcelona elérhető áron, legfőbb kiszemeltje pedig Daniel Agger, a Liverpool 28 éves, dán válogatott sztárja - írja a spanyol AS, illetve a brit Sun című lap csütörtökön.
 
Új csapatkapitány, új tízes, Song mehet 2012. augusztus 17. 15:26 Thomas Vermaelen lesz az Arsenal új csapatkapitánya, Robin van Persie mezét pedig Jack Wilshere kapja meg, derült ki Arsene Wenger sajtótájékoztatóján, amelyet a szokásos időben, egy nappal csapata soron következő bajnokija előtt tartott Londonban.
 
Őrület a derbin: Chelsea-Arsenal 3-5! 2011. október 29. 15:37 Tovább folytatódik az őrület Angliában, a néhány hete lesajnált Arsenal fantasztikus derbin többek között Robin van Persie mesterhármasával 5-3-ra győzött a Chelsea otthonában és három pontra megközelítette riválisát a Premier League 10. fordulójában. Az Ágyúsok 77 éve nem lőttek ötöt a Kékek vendégeként, nyolc bajnoki óta először nyertek idegenben, egyúttal csattanós választ adtak a kritikusoknak, és szépen-lassan kezdik helyretenni szezonjukat.
 
Spekuláció volt Vermaelen új sérülése 2011. október 26. 15:15 Megnyugodhatnak az Arsenal szurkolói, a keddi Ligakupa-mérkőzés hajrájában lesántikált Thomas Vermaelennek kutya baja, ott lesz a Chelsea elleni rangadón.
 
Hosszabbított az Arsenal egyik legjobbja 2011. október 18. 13:57 Örömmel kürtölte világgá az Arsenal, hogy keretének egyik legjobb futballistája, Thomas Vermaelen szerződést hosszabbított.
 
A Chelsea ellen térhet vissza Vermaelen 2011. október 14. 14:33 Edzésbe állt és két hét múlva már pályára is léphet Thomas Vermaelen, az Arsenal sérülésekkel bajlódó középső védője - közölte Arsene Wenger menedzser.
 
Arsenal-átok: Vermaelen megint kidőlt 2011. szeptember 6. 09:05 Problémás Achilles-ína ismét kínozza Thomas Vermaelent, aki hasonló sérülése miatt szinte a teljes előző szezont kihagyni kényszerült. Most két hónapos kihagyásról lehet szó, de tavaly is így indult.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu