Hosszabbított az Arsenal egyik legjobbja

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 18. 13:57
Örömmel kürtölte világgá az Arsenal, hogy keretének egyik legjobb futballistája, Thomas Vermaelen szerződést hosszabbított.


A 25 esztendős belga védő játékos hosszú távú megállapodást írt alá, de csak helyi sajtóhírek utalnak arra, hogy mindez 2015-öt jelent.

Vermaelen 2009-ben került az Arsenalhoz, s egyből a csapat alapemberévé vált, fontos gólokkal is segítette az Ágyúsokat. A 2009-2010-es szezonban az év csapatába is beválasztották a Premier League-ben, s bár hosszabb ideje sérült, hamarosan visszatérhet.

Arsene Wenger érthetően örült a fejleményeknek, s mint azt elmondta: "Thomas kiváló labdarúgó, akinek jelenlétét megérzi a csapat a pályán. Boldog vagyok, hogy a jövőben is segítheti az Arsenalt."

Vermaelen kijelentette: "Mindig is maradni szerettem volna, nagyszerű, hogy így alakultak a dolgok. Az Arenal fantasztikus klub, végig éreztem a vezetőség, a menedzser és a szurkolók szeretetét, azt, hogy mindenki mögöttem áll. Miért mentem volna?"

A belga hátvéd ezzel célzott Wenger azon nyilatkozatára, amelyben a menedzser ecsetelte, hogy a nyáron a fél együttest el akarták vinni...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu