Barca: megvan a hiányzó láncszem!

Szerző: SHLétrehozva: 2014. augusztus 9. 08:54
Egyezségre jutott a Barcelona és az Arsenal a belga válogatott védő Thomas Vermaelen átigazolása kapcsán - értesült a BBC. A katalánok 15 millió fontot, vagyis közel 20 millió eurót csengetnek ki. Arsene Wenger nem gördít akadályt a csapatkapitány távozása elé.


Katalán források hozzáteszik, 15 millió az alapár, ehhez jönne még hozzá kétmillió, ha a Barca BL-t nyer a következő öt évben, vagy négymillió, ha a Barca legalább kétszer diadalmaskodna 2019-ig a legrangosabb kupasorozatban.

Vermaelen szombaton veszi az irányt Barcelona felé, és vasárnap már alá is írhat a gránátvörös-kékeknél.

A belgának nem volt jó szezonja Angliában, sérülések is közrejátszottak abban, hogy kiszorult az Arsenal kezdőjéből. 2015-ben járt volna le a szerződése. Arsene Wenger már korábban leszögezte, nyitva áll a kapu Vermaelen előtt.

Évek óta üldözte a Barca a 28 éves középhátvédet, aki a bal oldalon is bevethető, és akinek a szolgálataira az MU is áhítozott.

A klub a múlt hónapban is igazolt egy ballábas centerhalfot hasonló összegért, mégpedig a francia Jérémy Mathieu-t a Valenciától.

Most már minden posztra két megfelelő játékosa lesz Luis Enriquének abban az esetben is, ha Javier Mascheranóval a középpályán számol. Dani Alves sorsa persze még kérdéses. Afellay és Song nem szerepel már az edző terveiben, előbbi az Olympiakoszhoz, utóbbi a Milanhoz tart.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu