KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SALZBURG_RED_BULL_EC"
Leandro sietett az Omonia segítségére 2010. július 27. 20:02 Az Omonia Nicosia döntetlenre mentette a Salzburg elleni mérkőzést Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében. A ciprusiak tizenegyesgólja előtt Leandróval szemben szabálytalankodtak.
 
Nyolc gólt lőtt Juhászéknak a Lyon 2009. augusztus 25. 22:53 Két meccsen nyolc gólt lőtt Juhász Roland csapatának, a belga bajnok Anderlechtnek a francia Lyon együttes a Bajnokok Ligája rájátszásában. A visszavágón Lisandro López triplájával 3-1-re nyertek a franciák. Kettős győzemmel jutott a csoportkörbe az Atlético, a Makkabi, a Zürich is, akárcsak a magyar bajnok Debrecen.
 
Bodnárék cipóra verték Pusztaiékat 2009. május 3. 23:36 Az osztrák bajnoki cím várományosa, a Red Bull Salzburg tekintélyt parancsoló győzelmet ünnepelhetett a Bundesligában vasárnap, 6-0-ra verte a középcsapat FC Kärntent. A hazaiaknál Bodnár László, a vendégeknél Pusztai Olivér játszotta végig a mérkőzést.
 
Jégkorong, EBEL: Salzburgban is nyert a Klagenfurt 2008. december 11. 22:29 Az osztrák élvonalbeli jégkorong-bajnokság alapszakaszának 32. fordulójában a listavezető Klagenfurt tovább folytatva jó sorozatát Salzburgban is győzni tudott.
 
Játékban is kiütötte a Salzburg a Volánt 2008. december 7. 20:02 Egy rövid időszakot leszámítva ezúttal esélye sem volt az Alba Volánnak arra, hogy visszavágjon annak a Salzburgnak, amely ellen legutóbb Székesfehérváron botrányba fulladt az összecsapás. A hazaiak Trattnig és Sweatt révén már az első harmadban megnyugtató előnyre tettek szert, majd Welser, Cibulskis emberhátrányban lőtt gólja, s Hughes találata kiütéses, 5-0-s salzburgi győzelmet hozott.
 
Mély gödörbe került az Alba Volán 2008. november 16. 20:35 Zsinórban negyedik mérkőzését veszítette el az Alba Volán, ezúttal a bajnok Red Bull Salzburg vitte el a pontokat Székesfehérvárról a jégkorong EBEL 21. fordulójában. Hughes góljára Ocskay Gábor még válaszolt, aztán a durvaság és a rengeteg kiállítás kapott főszerepet. Az utolsó tíz percben három gólt ütő vendégek végül magabiztosan, 4-1-re győztek az elfáradt Volán otthonában.
 
A Salzburg megállította az Alba Volánt 2008. október 24. 21:15 Az első harmadban még semmi sem utalt arra, hogy küzdelmes mérkőzésen végül sima vereséget szenved az Alba Volán jégkorongcsapata a bajnoki címvédő Salzburg otthonában az osztrák jégkorongligában péntek este. A hazaiak Marco Pewal két góljának köszönhetően végül 2-0-ra legyőzték az idei szezonban nagyszerűen szereplő fehérváriakat.
 
Jégkorong, EBEL: harmadik vereségét szenvedte el a Vienna 2008. szeptember 25. 22:54 Az osztrák élvonalbeli jégkorong-bajnokság (EBEL) alapszakaszának harmadik fordulójában csütörtökön egyetlen mérkőzést rendeztek, a Vienna Capitals Salzburgban szenvedett egygólos (3-2) vereséget. A sorozatban érdekelt magyar klubcsapat, a mindkét meccsét megnyerő Alba Volán pénteken Ljubljanában a szlovén Olimpija vendégeként lép pályára.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu