KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SAHTAR_DONYECK"
Hat Sahtar-játékos "dezertált" 2014. július 21. 12:21 Az ukrán Sahtar Donyecknél hat, a Metaliszt Harkivnál pedig egy külföldi labdarúgó döntött úgy, hogy a malajziai repülőgép ukrajnai lelövése miatt nem tér vissza csapatához.
 
Hosszabbított a Sahtar motorja 2011. július 27. 17:24 A következő öt évben is a BL-induló Sahtar Donyeck játékosa lesz a 26 éves, brazil középpályás Fernandinho - közölte a klub hivatalos honlapja.
 
Kupával rajtol a Sahtar – blog 2011. július 5. 17:31 Alkalmi bloggerünk ezúttal az ukrán Szuperkupa-döntőt nézte ki magának. Sahtar vagy Dinamo Kijev, Dinamo Kijev vagy Sahtar? TuTibi tudni véli a választ, bár elismeri, nagyon nehéz bármelyik csapat mellett is lándzsát törni.
 
Derbin lett bajnok a Sahtar 2011. május 8. 11:34 Története során a hatodik bajnoki címét ünnepelhette a Sahtar Donyeck szombat este Ukrajnában, külön öröm a Lucescu-tanítványok számára, hogy a Metalurg elleni városi rangadón sikerült kiharcolniuk az aranyérmet.
 
Hatvan gólig is eljuthat Messi 2011. április 13. 11:50 Leo Messi neve a gól szinonímája lett az utóbbi, bő másfél évben, ezalatt közel száz gólt termelt. Messze megdöntheti a legendás Puskás Ferenc 48 gólos idénycsúcsát, még akár 11 meccse is lehet ehhez. Az eddigi gólátlagával számolva a hatvan találat sem elképzelhetetlen!
 
Ez a Messi jobb a tavalyinál 2011. április 12. 22:35 VIDEÓ! Lionel Messi szezonbeli 48. góljának köszönhetően, kettős győzelemmel, 6-1-es összesítéssel jutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe a Barcelona a donyecki Donbasz Arenában, a Sahtar otthonában. A kétszeres aranylabdás eggyel már most több gólt termelt, mint a legutóbbi, varázslatos idényében. Az ukránok (vagy inkább brazilok) csak a félidő első felében tudták beszorítani a Barcát, aztán kifulladtak. Páholyból várják a Spurs-Real párharc továbbjutóját Xaviék.
 
A Barca nem tartalékol a Clásicóra 2011. április 11. 21:30 Nem elég, hogy 5-1-re kikapott a Barcelona elleni negyeddöntő első meccsén, elképesztő hazai veretlenségi sorozata is megtört a Sahtarnak a hétvégén, emberelőnyben kapott góllal veszített az Obolon Kijev ellen 56 meccs után. Luiz Adriano szerint ebben a helyzetben is képesek négy góllal verni a katalánokat. Pep Guardola biztosra megy, a legerősebb csapatot küldi pályára a Clásico előtt.
 
Barca, Chelsea: és ti behúzzátok? - blog 2011. április 6. 19:33 A keddi nap szép lehetett volna bloggerünk számára, ha az Inter kétszeri vezetés után nem szenved megszégyenítő vereséget a San Siróban a Schalkétól. Aki megmondta, hogy ez lesz a vége, az jelentkezzen szerkesztőségünkben egy túró rudiért...Természetesen a szerda sem múlik el játék és tipp nélkül, ezúttal is Bajnokok Ligája, csak a szereplők mások. De vajon a Barcelona és a Chelsea behúzza a hazai meccsét a Sahtar, illetve a Manchester United ellen?
 
60 meccses sorozatot törne meg a Roma! 2011. március 7. 21:51 Alaposan tiszteli egymást a Sahtar Donyeck és a Roma keddi csörtéje előtt a labdarúgó Bajnokok Ligájában, csupa a másikat dicsérő nyilatkozat hangzott el a napokban. Köztük elhangzott egy félmondat az olaszok újdonsült edzőjétől, Vincenzo Montellától, amely elgondolkodtató: az ukránok hazai pályán 60 meccse veretlenek. Valóban, harmincegy hónapja kaptak ki utoljára a Sporting ellen a BL-ben, a bajnokságban 2008 áprilisában, az Odessza ellen kapituláltak utoljára. Márpedig a fővárosiaknak kedd este 20:45-től nem elég egyszerűen nyerni, hanem...
 
Borriello: Én padozom, 25 ezer gól után? 2011. február 17. 12:48 Az Inter és a Napoli után a Sahtar is elintézte a Romát, minimálisra csökkentek a BL-ben a fővárosiak továbbjutási esélyei. Most már "hivatalosan" is krízis van, szurkolói tüntetések és edzőtáborba vonulás jöhet, a tulajdonos UniCredit bank igazgatója is elbeszélget a játékosokkal. Borriello beszólt Ranierinek, aki nem mond le.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu