Borriello: Én padozom, 25 ezer gól után?

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 17. 12:48
Az Inter és a Napoli után a Sahtar is elintézte a Romát, minimálisra csökkentek a BL-ben a fővárosiak továbbjutási esélyei. Most már "hivatalosan" is krízis van, szurkolói tüntetések és edzőtáborba vonulás jöhet, a tulajdonos UniCredit bank igazgatója is elbeszélget a játékosokkal. Borriello beszólt Ranierinek, aki nem mond le.


A Roma nyáron igazolt csatára a kispadon elégedetlenkedett, s nem vette észre, hogy közben a kamera is őt figyeli. A következő csúszott ki a száján, amit a Sky Sport Italia munkatársai világgá is kürtöltek: "Ez engem itt padoztat, már lőttem vagy 25 ezer gólt!!"

Az olasz sajtó képviselői természetesen nem hagyták ki azt a ziccert, hogy kikérjék Ranieri véleményét az ügyben: "Borriello azt mondja, hogy lőtt vagy 25 ezer gólt? Talán kapisgálnám mit mond, ha mutatott volna bármit, miután félórára becseréltem."

Ezután többek között arról kérdezték az olasz mestert, beadja-e a lemondását.

"Nem gondolok erre. Ne nézzétek le a Sahtart, ezek nem akármilyen jöttmentek. Huzonegyszer lőttünk kapura, nem úgy van az, hogy mindent feketében kell látni, ha kikaptunk és rózsaszínben, ha nyertünk. Fel sem merült bennem a visszavonulás gondolata, ezt az egyik kollégája vetette fel. Elég legyen abból, hogy mindenki engem állít be bűnbaknak. Nincs krízis, nem omlott össze a Roma. Sebezhető a csapat? Ez igaz, 1-1 után nem reagálhattunk volna ilyen csúnyán" - nyilatkozott Ranieri, aki azt is hozzátette, el kell fogadni ezt a kudarcot, és bízni kell abban, hogy szerencsésebben alakul a visszavágó. A szurkolók kifütyülték a csapatot és szégyenletesnek tartják a teljesítményt, a csapatkapitány De Rossi szerint teljes joggal.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Sahtar 12 perc alatt leigázta Rómát
VIDEÓ! Bizonyította, nem véletlenül nyerte meg az Arsenalt megelőzve csoportját a Sahtar Donyeck, amely az első félidő végén 12 perc alatt eldöntve a mérkőzést 3-2-re győzött az AS Roma ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu