KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ROSA_DENES"
A Fradi hőse tud felhőtlenül örülni 2011. február 26. 00:53 Rósa Dénes öröme maradéktalan a Kecskemét felett aratott győzelem után, és a ferencvárosi klubházat belengő bizonytalanságtól függetleníteni tudja magát. A péntek esti mérkőzés hőse elismeri, a játék messze volt a tökéletestől, és a szív diadalként beszélt a három pontról.
 
FTC: mesterhármassal debütált Rósa 2009. augusztus 4. 21:38 Rósa Dénes bő félóra alatt mesterhármast ért el régi-új csapatában, a Ferencvárosban a Nyíregyháza elleni Ligakupa-mérkőzésen. A Fradi 4-0-val küldte padlóra ellenfelét.
 
Rósa Dénes a Ferencvárosban folytatja! 2009. július 18. 19:34 Rósa Dénes és Berki Krisztián az FTC Zrt. vezérigazgatója szóban megegyezett abban, hogy a 32 éves középpályás a labdarúgó NB I-be frissen feljutott Ferencvárosban folytatja pályafutását. A szerződés aláírására a jövő hét elején kerülhet sor - adott tájékoztatást az ftc.hu.
 
Száguld a bajnoki cím felé a Celtic 2009. május 2. 18:12 Bár a forduló előtt mindössze egy pont különbség volt a Celtic, illetve az őt követő Rangers között, mégis úgy néz ki, a zöld-fehérek nagyon ragaszkodnak első helyükhöz. Gordon Strachan tanítványai ezúttal az Aberdeent verték 3-1-re idegenben. Rósa Dénes kezdett a Hibernianban a negyedik pozíciót elfoglaló Dundee United ellen, ám csapata hazai pályán 2-1-re kikapott.
 
Rósáék nyert meccsen vesztettek pontot 2009. április 4. 16:06 Rósa Dénes csapata, a Hibernian idegenben játszott 2-2-es döntetlent a Dundee United otthonában. Már két góllal is vezetett a vendéggárda, ám a végén egy pontot otthon tartott a Dundee. Rósa Dénes végig a pályán volt.
 
László Csaba csapata a bronzra hajt 2009. február 14. 18:33 Hátrányból fordítva tudott diadalmaskodni a László Csaba vezette Hearts az Aberdeen elleni mérkőzésen a skót labdarúgó-bajnokságban 2-1-re. A korábbi ferencvárosi középpályás, Rósa Dénes is végigjátszotta a maga találkozóját, ám a Hibernian csak egy pontot tudott elcsenni a Kilmarnock otthonából..
 
Felemás magyar hétvége Skóciában 2009. január 31. 18:02 Rósa Dénest kilenc nappal ezelőtt igazolta le a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban hatodik Hibernian, a magyar középpályás pedig máris a kezdőcsapatban kapott helyet a Motherwell elleni 1-1-es döntetlen alkalmával. Az örömben üröm, hogy közben László Csaba Hearts-a kikapott a Hamiltontól.
 
Rósa Dénes kapufával mutatkozott be 2009. január 24. 18:11 Hat percet kapott a Celtic ellen 3-1-es vereséget szenvedő Hibernianben Rósa Dénes, de majdnem góllal mutatkozott be a skót labdarúgó-bajnokságban.
 
Játékospiac: a csütörtöki nap történései 2009. január 22. 19:12 Január hetedikétől minden topligában megnyitott az átigazolási piac Európában, a SportHirado.hu napról napra összefoglalóval jelentkezik az öreg kontinens játékoskeringőjének legfontosabb történéseiről. A friss átigazolási hírekről a "Játékospiacról jelentjük" rovatban tájékozódhat február 2-ig!
 
Rósa Dénes a skót élvonalba igazolt 2009. január 22. 14:51 Rósa Dénes klubot váltott. A 31 éves magyar futballista a Wolverhampton Wanderersből ingyen került a skót bajnokságban jelenleg hatodik Hibernianshoz.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu