Rósa Dénes a Ferencvárosban folytatja!

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 18. 19:34
Rósa Dénes és Berki Krisztián az FTC Zrt. vezérigazgatója szóban megegyezett abban, hogy a 32 éves középpályás a labdarúgó NB I-be frissen feljutott Ferencvárosban folytatja pályafutását. A szerződés aláírására a jövő hét elején kerülhet sor - adott tájékoztatást az ftc.hu.


Az FTC Labdarúgó Zrt. vezetése már a téli átigazolási időszakban szerette volna megszerezni a magyar válogatott középpályást, a Ferencváros egykori kiválóságát. Berki Krisztián javaslatára Terry Robinson egyeztetéseket folytatott a Wolverhampton Wanderers vezetésével a lehetőségekről. Azonban a játékos egy jó külföldi ajánlatot kapott a skót Hibernian FC csapatától, ezért fél évre oda igazolt.

A szerződés lejártával Berki Krisztián ismét megpróbált lecsapni a játékosra és igyekezetét ez alkalommal siker koronázta. A felek minden elvi kérdésben megállapodtak és jövő hét elején aláírják a szerződést.

Rósa Dénes 32 éves, középpályás, 1996. november 13-án mutatkozott be a magyar élvonalban. Játszott a Vasas, a BVSC, a Győr, a Dunaferr, az Újpest csapataiban. Meghatározó játékosa volt a Ferencváros csapatának. 2005. decemberében szerződtette az angol másodosztályú Wolverhampton Wanderers F.C. csapata. A magyar válogatottban 10 alkalommal szerepelt, utoljára 2005-ben.

A középpályás nem levezetni jön az Üllői útra sőt, ahogy ő fogalmazott a zöld-fehérek hivatalos honlapján:

„Nagyon boldog vagyok, hogy ismét a Fradi mezét ölthetem magamra! A tervem az, hogy a Ferencváros segítségével még egyszer megpróbáljam a külföldi szerződést - mondta Rósa a 100% Fradinak. - Sokat dilemmáztam, hogy hazajöjjek-e, de a Berki Krisztiánnal történt beszélgetés meggyőzött! A Ferencvárosban most valóban olyanok a körülmények és a lehetőségek, mintha egy angol csapatnál játszanék. Nagy célokkal és reményekkel jöttem haza számítva arra, hogy a karrieremben még van kiugrási lehetőség. Ismét a dobogó legfelső fokán szeretnék állni Fradi mezben!”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu