Játékospiac: a csütörtöki nap történései

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 22. 19:12
Január hetedikétől minden topligában megnyitott az átigazolási piac Európában, a SportHirado.hu napról napra összefoglalóval jelentkezik az öreg kontinens játékoskeringőjének legfontosabb történéseiről. A friss átigazolási hírekről a "Játékospiacról jelentjük" rovatban tájékozódhat február 2-ig!


 


A Hull City és a Fulham megegyezett Jimmy Bullard vételárában, így a Tigriseknek már csak a játékossal kell megegyezniük a szerződés részleteiben.

Rósa Dénes, a Wolverhampton Wanderers korábbi játékosa elkötelezte magát a skót élvonalban szereplő Hibernian mellett.

Löw Zsolt, a Hoffenheim többnyire csak kispadon helyet kapó hátvédje hétfőn aláírhat a Mainzhoz.

A Bundesligában két neves labdarúgó is a visszavonulás mellett döntöt: Willy Sagnol, a Bayern München és Valérien Ismael, a Hannover hátvédje végleg szögre akasztotta futballcipőjét.

A Middlesbrough kölcsönben megszerezte magának Marlon Kinget. A Wigan tulajdonában lévő csatár a szezon végéig szerepel majd a Borónál.

Brit sajtóértesülések szerint a Blackburn Rovers érdeklődik Eidur Gudjohnsen, a Barcelona izlandi támadója iránt.

A Wigan közel került ahhoz, hogy négy és félmillió fontért leigazolja Hugo Rodallegát, a Necaxa kiválóságát.

A Newcastle United menedzsere, Joe Kinnear elismerte, a Szarkák szívesen látnák a soraikban a dán szélsőt, Peter Lövenkrandsot.

A Köln szívesen látná soraiban az Internazionaléban csak kevés lehetőséget kapó Olivier Dacourt-t.

Mark Hughes, a Manchester City szakvezetője nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy még januárban ajánlatot tesz a Chelsea csatáráért, Didier Drogbáért.

Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger visszautasította a Hoffenheim Nicklas Bendtnerért tett ajánlatát.

A Crvena Zvezda 22 esztendős hátvédje, Nikola Petrovics az Eintracht Frankfurt csapatát erősíti a jövőben.

Az olasz sajtóban futótűzként terjedt a hír, miszerint a Juventus 28 millió fontos ajánlatot készül tenni a liverpooli ékért, Dirk Kuytért.

Mido minden bizonnyal elhagyja a Middlesbrough-t a januári átigazolási időszakban, a kérők közül a Wigan érdeklődik a legintenzívebben az egyiptomi válogatott csatárért.

Szteliosz Jannakopulosz
faképnél hagyta a Halmosi Pétert is foglalkoztató Hull Cityt, a jövőben a Larissza együttesének mezében kergeti a labdát.

A Beitar Jeruzsálem 25 esztendős ghánai középpályása, Derek Boateng 2013-ig aláírt a Kölnhöz.

A Portsmouth horvát válogatott középpályása, Niko Kranjcar úgy nyilatkozott, nyáron több mint valószínű, hogy elhagyja a Pompeyt, ám tagadta, hogy jelenleg is tárgyalna a Tottenhammel, személy szerint Harry Redknapp-pel.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu