KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RAUL"
Raúl tette sínre a Schalkét 2011. augusztus 22. 12:19 VISSZAPILLANTÓ. Már látja a fényt az alagút végén a Schalke 04! Raúlnak megjött a játékkedve, miután lezárult kisebbfajta átigazolási sagája, és két gólpasszal segítette 4-2-es győzelemhez a királykékeket vasárnap Mainzban, a Bundesliga 3. fordulójában. Az El-ben hasonló bravúrra van szüksége a Rangnick-csapatnak, a Helsinkiben elszenvedett 0-2-es vereség után kellene talpra állnia.
 
Raúl és az „ő Real Madridja” 2011. április 14. 11:46 Raúlt ha nem is elzavarták, de méltatlanul útnak eresztették Madridban a nyáron, ő most mégis azért imádkozik, hogy a Schalke az „ő Realjával” játssza a Bajnokok Ligája fináléját. A támadó elismeri, nem csapata az esélyes a Manchester United elleni elődöntőben, de az Inter elleni meccseket követendő példaként hozza fel.
 
Ez az igazi Raúl: mesterhármas! 2010. november 20. 17:43 A Mainz és a Borussia Dortmund egyaránt hátrányból győzött a Bundesliga 13. fordulójának szombat délutáni mérkőzésein. A Schalke spanyol klasszisa, Raúl mesterhármast szerzett a Werder Bremen ellen.
 
Álomgólt lőtt Raúl a Bayernnek! 2010. augusztus 1. 20:19 Csak a második meccsét játszotta és máris duplázott a Schalke sztárigazolása, a Real Madrid-legenda Raúl Gelsenkirchenben, ráadásul éppen a nagy rivális Bayern ellen! Második gólja élményszámba ment. Három-egyre győztek a királykékek a Liga total! Cup elnevezésű gelsenkircheni torna döntőjében.
 
Anglia lehet Raúl célállomása 2010. július 21. 12:01 Bár a Schalkéval és a Wolfsburggal is összeboronálták, a The Sun friss értesülései szerint a Premier League-ben köthet ki a Real Madrid ikonja, Raúl González. A lap tudni véli, hogy a Tottenham Hotspur első számú célpontjaként nevezte meg a 101-szeres spanyol válogatottat.
 
AS: A Bundesligába igazol Raúl! 2010. július 4. 17:05 Meghökkentő hírt közölt az AS madridi sportnapilap internetes honlapján, mely szerint a német élvonalbeli Schalke 04 együttesében folytatja pályafutását a Real Madrid élő legendája, Raúl González Blanco!
 
Raúlt Törökországba csábítják 2010. június 19. 10:13 Három héten belül eldől Raúl sorsa, amikor a Real Madrid támadója visszaérkezik a fővárosba nyaralásáról. A játékost egykori edzője, Bernd Schuster a Besiktashoz hívja.
 
A Real megtartaná Raúlt! 2010. április 27. 09:45 Kitöltheti szerződését a Real Madrid gólrekordere, a 32 éves Raúl, akinek az amerikai New York Red Bullstól is van ajánlata. A Marca keddi számában tudósít arról, hogy a királyiak a következő szezonra is megtartanák a Zaragoza ellen eredményes csatárt. Ebben az idényben azonban már nem léphet pályára bokaszalag-sérülés miatt.
 
Raúl: a nyáron irány Liverpool?! 2010. március 30. 15:42 Sokkoló hírek láttak napvilágot az angol sajtóban: Raúl a nyáron elhagyhatja a Real Madridot, és a Liverpoolba szerződhet. A támadó korábban pedzegette, még pályafutása vége előtt kipróbálná magát a Premier League-ben – itt lehet a nagy alkalom.
 
A Real elengedné Raúlt Amerikába 2010. február 11. 17:33 Tizenöt év után elhagyhatja a Real Madridot és a tengerentúlra igazolhat az élő legenda Raúl González Blanco - írja a Marca csütörtöki számában. A királyiak hetese mesés ajánlatot kapott, közel áll a megállapodáshoz a New York Red Bullsszal. Az üzlet csak rajta múlik, Florentino Pérez nem gördít elé akadályt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu