Anglia lehet Raúl célállomása

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 21. 12:01
Bár a Schalkéval és a Wolfsburggal is összeboronálták, a The Sun friss értesülései szerint a Premier League-ben köthet ki a Real Madrid ikonja, Raúl González. A lap tudni véli, hogy a Tottenham Hotspur első számú célpontjaként nevezte meg a 101-szeres spanyol válogatottat.


Tovább tart a bizonytalanság Raúl jövőjét illetően, akit immár Angliában a Tottenham és a frissen feljutott Newcastle is szívesen látna. A The Sunnak a Raúl szigetországi csapatkeresését vezénylő Barry O'Connor ügynök nyilatkozott:

„Egy hozzá hasonló hírnévvel rendelkező játékost mindig hatalmas érdeklődést övez, de mindaddig semmi sem történhet, míg a Real Madrid hivatalosan el nem engedi" – magyarázta a szakértő.

A Spurs menedzsere, Harry Redknapp korábban sikerrel járt a Raúlhoz hasonló veteránok szerződtetésében és sikeres felhasználásukban. A 35 évesen Londonba érkező Teddy Sheringham például 70 meccsen 22-szer volt eredményes.

Hogy végül mennyire komolyak a Tottenham szándékai a királyiak mezét 722 mérkőzésen magára öltő spanyollal, egyelőre nem tudni, de konkurenciára számíthat az egyesület, annyi biztos. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu