A Real elengedné Raúlt Amerikába

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 11. 17:33
Tizenöt év után elhagyhatja a Real Madridot és a tengerentúlra igazolhat az élő legenda Raúl González Blanco - írja a Marca csütörtöki számában. A királyiak hetese mesés ajánlatot kapott, közel áll a megállapodáshoz a New York Red Bullsszal. Az üzlet csak rajta múlik, Florentino Pérez nem gördít elé akadályt.


Lehet, hogy utolsó hónapjait tölti Raúl a királyi gárdában? A Marca azt valószínűsíti, hogy a nyáron véget ér egy éra, és tizenöt esztendő után távozik a Real valaha volt legeredményesebb futballistája.

A New York Red Bulls nagyvonalú ajánlatot tett, tulajdonképpen állná Raúl fizetését, aki már többször kijelentette, szívesen kipróbálná magát az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS). A hírek szerint Florentino Pérez nem állná útját, nagyszabású projektjébe már nem feltétlenül illik bele az ezredforduló idején még a legrettegettebb támadók között emlegetett játékos. Ugyan 2011 nyaráig szól a szerződése, de ha úgy alakul, már egy évvel korábban elengednék.

Ginés Carvajal, Raúl ügynöke sem köntörfalazott, megerősítette, hogy megkeresték az Egyesült Államokból, illetve Katarból. Azt is hozzátette, nem minden múlik a pénzen. A New York-iak nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint hogy álomcsapatot építenének olyan sztárokkal, mint Paolo Maldini, Thierry Henry vagy éppen cikkünk főszereplője, Raúl.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu