AS: A Bundesligába igazol Raúl!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 4. 17:05
Meghökkentő hírt közölt az AS madridi sportnapilap internetes honlapján, mely szerint a német élvonalbeli Schalke 04 együttesében folytatja pályafutását a Real Madrid élő legendája, Raúl González Blanco!


A Real 33 éves, háromszoros BL-győztes, hatszoros spanyol bajnok sztárja Mallorca szigetén találkozott a Schalke képviselőivel, és állítólag már mindenben meg is egyezett velük. Két évre igazol Gelsenkirchenbe, összesen nyolcmillió euróért.

A sztár nem akarta nagy dobra verni az egyezség hírét, csak július 15-én jelenti azt be, miután hazatért vakációjából - írja az AS. Az átigazolási ügylet kulcsfigurája az a Jörg Neubauer volt, aki remek kapcsolatokkal rendelkezik Spanyolországban, annak idején Jörg Metzeldert is ő hozta a Real Madridhoz.

Raúlért a hírek szerint a Manchester United, a Blackburn Rovers, több MLS-klub, egy katari egylet, és egy felsőházi Serie A-csapat is érdeklődött. A Bajnokok Ligája gólrekordere azonban úgy érezte, a Schalke a megfelelő választás, ahol rendszeres játéklehetőséget kaphat, és "Európa élvonalában", a BL-ben is bizonyíthat.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu