A Real megtartaná Raúlt!

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 27. 09:45
Kitöltheti szerződését a Real Madrid gólrekordere, a 32 éves Raúl, akinek az amerikai New York Red Bullstól is van ajánlata. A Marca keddi számában tudósít arról, hogy a királyiak a következő szezonra is megtartanák a Zaragoza ellen eredményes csatárt. Ebben az idényben azonban már nem léphet pályára bokaszalag-sérülés miatt.


A klublegenda a Zaragoza elleni szombati bajnoki második félidejében sérült meg, de lecserélése előtt még volta arra ideje, hogy megszerezze a vezető találatot csapatának.

Hétfőn világossá vált, a támadó már nem léphet pályára az aktuális idényben, fájós bokája a következő négy hét alatt nem jön rendbe. Rögtön meg is indultak a találgatások, miszerint ez lett volna az utolsó meccse a Real Madrid mezében.

A Marca legfrissebb értesülése ennek ellentmond, és arról szól, hogy a Real felajánlja a futballistának, töltse ki 2011-ben lejáró szerződését. (Egyelőre csak a fantázia világába tartozik, de ha jövőre legalább 30x45 perc lenne a lábában, automatikusan hosszabbítanának is vele).

Raúl hasonló anyagi feltételek mellett a New York Red Bullsban is folytathatná 2010 nyarától. A 38. forduló lezárultáig hivatalosan nem foglalkozik ezzel az üggyel a Real Madrid.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Raúl újabb rekordot döntött meg
Raúl a spanyol bajnokság legutóbbi, 34. fordulójában az 50. percben szerzett vezetést a Zaragoza ellen, s ezzel újabb rekordot állított be. Sérülten lőtte 321. gólját a Real mezében, a bajnokságban pedig ez volt a 228. találata,...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kaká volt a Real Madrid megmentője!
Negyvennégy nap után tért vissza a futballpályára Kaká, a Real Madrid aranylabdás támadó középpályása, és hét perccel beállása után ő szerezte a győztes gólt a Zaragoza elleni bajnoki hajrájában a La Romareda Stadionban! Raúl...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu