KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PUSKAS_FERENC"
Puskás-emléktábla Athénban - fotó 2014. június 3. 17:27 Az 1971-es Bajnokcsapatok Európa Kupája (BEK) döntőjének 43. évfordulóján a Panathinaikosz labdarúgócsapatának stadionjában felavatták Puskás Ferencnek, a klub egykori sikeredzőjének, az Aranycsapat legendás kapitányának emléktábláját.
 
Puskás-emlékvideó csodagóllal! 2013. október 26. 13:12 Egy fantasztikus, szögletből szerzett gól is feltűnik abban az emlékvideóban, amelyet a Real Madrid Alapítvány készített a Puskás-hetek alkalmából, a háromszoros BEK-győztes magyar legenda madridi szoboravatójára. Puskás Ferenc bal külsővel csavarja fel balról a hosszú felsőbe a labdát, amely a kapufát is érinti. Nézd meg videón (1:24-nél)!
 
Felavatták Puskás madridi szobrát 2013. október 24. 21:25 A Real Madrid valdebebasi sportcentrumában csütörtökön leleplezték Puskás Ferenc bronzszobrát - tájékoztatott a pfla.hu. Florentino Pérez klubelnök köszöntőjében úgy fogalmazott, hogy Puskás a világtörténelem egyik legnagyobb játékosa volt, minden Madrid-szurkolót, aki láthatta góljait, büszkeséggel töltött el a játéka. A Real-honlap vezető hírben számolt be az eseményről.
 
Puskás-hetek a Real Madridnál 2013. október 22. 17:54 Szerdától egészen november 25-ig Puskás-heteket tart a Real Madrid labdarúgóklubja, a rendezvénysorozatban kiállítás nyílik a Santiago Bernabeu Stadionban, illetve felavatják az Aranycsapat kapitányának bronzból készült mellszobrát.
 
Stadion a stadionban, új Puskás 2017-ben 2013. április 23. 12:15 A kormány döntése értelmében különleges, a világon is egyedinek számító eljárással épülhet meg a nemzeti futballaréna, ugyanis "stadion a stadionban" koncepcióval, a Puskás Ferenc Stadionon belül készül majd el az új létesítmény.
 
Puskás sírjánál koszorúzott a Real 2013. április 1. 16:36 Ma lenne 86 éves Puskás Ferenc, az ő tiszteletére a Puskás-Suzuki-kupa húsvéthétfői döntőjében szereplő Real Madrid utánpótlásjátékosai ellátogattak az Aranycsapat egykori kapitányának sírjához a budapesti Szent István-bazilikába.
 
Egész alakos szobor Puskásnak 2013. március 28. 20:03 Felavatták Óbudán a világ első, Puskás Ferencet, az Aranycsapat legendás labdarúgóját ábrázoló egész alakos köztéri szobrát.
 
Felavatták Puskás Ferenc szobrát 2013. március 27. 16:44 Kispesten avatták fel szerdán Budapest első, Puskás Ferencet, az Aranycsapat legendás labdarúgóját ábrázoló szobrát. Az alkotás a Kőbánya-Kispest közlekedési csomópontnál lévő bevásárlóközpont főbejáratával szemben található.
 
Megemlékezések Puskás születésnapján 2012. március 31. 12:59 Puskás Ferenc 85 évvel ezelőtt, 1927. április elsején született, és az utóbbi évekhez hasonlóan idén is megemlékezésekkel tisztelegnek emléke előtt. Öcsi bácsi sírjához, a Szent István Bazilika altemplomába április 1-jén, vasárnap 15 órára várják a megemlékezőket. A felcsúti Puskás Akadémia is itt koszorúz majd.
 
Puskás és CR7 a Real álomtizenegyében 2012. március 7. 19:34 Puskás Ferencet beválasztották a Real Madrid labdarúgócsapatának álomtizenegyébe a Marca spanyol sportnapilap internetes szavazói.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu