Puskás és CR7 a Real álomtizenegyében

Szerző: SH/MTILétrehozva: 2012. március 7. 19:34
Puskás Ferencet beválasztották a Real Madrid labdarúgócsapatának álomtizenegyébe a Marca spanyol sportnapilap internetes szavazói.


 

Az újság által kiírt voksoláson, melynek során 34 kiválasztott futballista között kellett dönteni, 157 ezer szurkoló nyilvánított véleményt, s ez alapján az Aranycsapat legendás játékosa is bekerült a királyi gárda 110 éves történetének legjobb együttesébe.

Érdekesség, hogy Puskást a középpályások közé sorolta a lap, s ezen a poszton Zinedine Zidane mögött a második legtöbb szavazatot kapta megelőzve a szintén csapatba került Fernando Redondót és Michelt.

Rajtuk kívül további nyolc középpályás szerepelt a jelöltek között. A kapusok között óriási fölénnyel, a voksok 80 százalékát begyűjtve nyert Iker Casillas. A védők között Roberto Carlos, Fernando Hierro és Sergio Ramos, a csatárok között pedig Alfredo Di Stefano, Raúl és Cristiano Ronaldo került az álomcsapatba.

A 2006 novemberében elhunyt Puskás 1958 és 1966 között futballozott a Real Madridban, mellyel ötször hódította el a Bajnokcsapatok Európa Kupáját.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu