Megemlékezések Puskás születésnapján

Szerző: SHLétrehozva: 2012. március 31. 12:59
Puskás Ferenc 85 évvel ezelőtt, 1927. április elsején született, és az utóbbi évekhez hasonlóan idén is megemlékezésekkel tisztelegnek emléke előtt. Öcsi bácsi sírjához, a Szent István Bazilika altemplomába április 1-jén, vasárnap 15 órára várják a megemlékezőket. A felcsúti Puskás Akadémia is itt koszorúz majd.


 

Kispesten minden évben 2-án koszorúznak (Puskás Ferenc hivatalos dokumentumai annak idején április 2-át jelölték meg születésnapjaként), így lesz ez idén is: a megemlékezést a Budapest Honvéd FC vezetősége és Gajda Péter polgármester részvételével hétfőn 13 órakor rendezik a Honvéd-pályánál lévő emléktáblánál (Puskás Ferenc utca 1-3.) - írja az mlsz.hu.

Az óbudai Puskás Pancho Sport Pub szintén hagyományos megemlékezését ezúttal egy sajtótájékoztató teszi ünnepélyessé: hétfőn, 2-án 11 órakor a Magyar Kincstár Kft. mutatja be az évfordulóra kibocsátott Puskás-emlékérmet.

Az ünnepélyes sajtótájékoztatóra Puskás Ferencnét is várják, s ugyancsak itt hangzik majd el mindaz, ami az évforduló kapcsán fontos lehet a legendás játékos emlékének ápolása ügyében, Szöllősi György, a felcsúti Puskás Akadémia sajtófőnökének az összefoglalójában.

Címkék: puskas_ferenc
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu