KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PHIL_JONES"
Hivatalos: Phil Jones a Man. Unitedé 2011. június 13. 16:47 Phil Jones ötéves szerződést írt alá a Manchester Unitednél, ezt a Vörös Ördögök hivatalos honlapja jelentette be hétfő délután. Az U21-es válogatott hátvéd átigazolása már közel egy hete lezárt ügynek tűnt, de a Blackburn Rovers még egy kicsit kötötte az ebet a karóhoz, egy esetleges Liverpool-ajánlatra számítva.
 
Bekavart a Pool a Unitednek! 2011. június 12. 13:52 Áll a bál Phil Jones jövője miatt! A hét közepén még arról érkezett hír, hogy a 19 éves védő a Manchester Unitedé lesz, de a Blackburn Rovers vezetői keveslik a felkínált 16.5 millió fontot, erre pedig lecsapott a Liverpool FC. Állítólag a Vörösök alaposan rálicitáltak a Vörös Ördögökre.
 
MU: többet kér Jonesért a Rovers 2011. június 11. 14:53 A szigetországi sajtó kész tényként kezelte a 19 éves védő klubcseréjét, de könnyen elképzelhető, hogy a „pénzsóvár” tulajdonosok miatt gond lesz Phil Jones manchesteri szerződésével.
 
MU-igazolások, itt tartunk most 2011. június 10. 21:29 A Manchester United nagyon közel áll ahhoz, hogy két jelentős erősítésről számolhasson be szurkolóinak. Az Aston Villa 25 éves, angol válogatott balszélsője, Ashely Young és a Blackburn 19 éves középhátvédje, a nagy reménység Phil Jones is átesett az orvosin. Összesen 36 milliót költenek a két játékosra - írja a Skysports.com.
 
Phil Jones egy orvosira az MU-tól! 2011. június 8. 14:15 VIDEÓ! A Manchester United nyerte a versenyt a Blackburn Rovers angol U21-es válogatott védőjéért, Phil Jones-ért, a Sky Sports News értesülései szerint nem kevesebbet, mint 16 millió fontot adtak ki érte. A 19 éves középhátvédet orvosi vizsgálatra várják a Vörös Ördögök főhadiszállására.
 
Az Arsenal az új Vieirát akarja 2010. április 29. 11:47 Az Arsenal két Blackburn Rovers-játékossal erősítené meg keretét a nyáron, N’Zonzit egyenesen az új Patrick Vieirának tartják. Kapust Hollandiából „importálna” az Ágyúsok menedzsere, Arsene Wenger.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu