MU-igazolások, itt tartunk most

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 10. 21:29
A Manchester United nagyon közel áll ahhoz, hogy két jelentős erősítésről számolhasson be szurkolóinak. Az Aston Villa 25 éves, angol válogatott balszélsője, Ashely Young és a Blackburn 19 éves középhátvédje, a nagy reménység Phil Jones is átesett az orvosin. Összesen 36 milliót költenek a két játékosra - írja a Skysports.com.


Megkezdte a fiatalítást a Manchester United, amely ugyan még nem üdvözölt honlapján egyetlen új szerzeményt sem, de Angliában már nyílt titok, hogy Ashley Young és Phil Jones is a Vörös Ördögök soraiban folytatja.

Az Aston Villa középpályása még az esküvőjét is kénytelen volt elhalasztani, annyi teendő szakadt a nyakába a klubváltás miatt. A héten lezárják az ügyet, vasárnap elutazhat egy kis vakációra Las Vegasba, és amint visszatér, bejelentik a húszmillió fontos transzfert. A szigetországban egyébként már arra is lehet fogadni, hogy Young lesz a Man. Utd. gólkirálya a következő szezonban. Ha bejön, nyolcszoros pénzt hozhat a konyhára a tippelőnek.

Érte a Liverpoolt kellett legyőzni, Phil Jones-ért az Arsenalt, az ifjú védő is megfelelt az előzetes orvosin, 16 millió fontot fizetnek érte. 

Ezzel összesen már közel negyvenmilliót költött az MU, és akkor még meg sem említettük David De Geát, már egy ideje beszédtéma, hogy 17 millió fontért érkezhet. A Manchester United fórumain az a hír járja, hogy De Gea csak az átigazolási piac hivatalos nyitányának napján, július elsején írhatja alá szerződését. Az Atlético Madrid 20 esztendős hálóőre jelenleg a spanyol U21-es válogatottal Dániában szerepel a korosztályos Európa-bajnokságon.

Egy irányító középpályást is szívesen látna Sir Alex, és nem akar aprópénzzel dobálózni, Nasrit, Modricot vagy Sneijdert öltöztetné MU-mezbe.

Ashley Young váltása Nanit viselheti meg a legjobban, a PL gólpasszkirálya így már nem nélkülözhetetlen láncszem, a Tuttosport szerint mindezt úgy kell értelmezni, hogy helyzetbe került a Juventus, és 12-13 millió euróért megszerezheti a portugált.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu