Hivatalos: Phil Jones a Man. Unitedé

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 13. 16:47
Phil Jones ötéves szerződést írt alá a Manchester Unitednél, ezt a Vörös Ördögök hivatalos honlapja jelentette be hétfő délután. Az U21-es válogatott hátvéd átigazolása már közel egy hete lezárt ügynek tűnt, de a Blackburn Rovers még egy kicsit kötötte az ebet a karóhoz, egy esetleges Liverpool-ajánlatra számítva.


"A Manchester United örömmel jelenti be, hogy megállapodást között a Blackburn Roversszel Phil Jones átiagzolásáról. A játékos a múlt héten esett át a kötelező orvosi vizsgálaton, és ötéves kontraktusra mondott igent. Amint visszatér a válogatottból, aláír" - szól az MU közleménye.

A Rovers rekordeladásra készülhet, ennyi pénzt még egy futballistáért sem kapott, bár lehet, hogy ez sem vigasztalja a vezetőket.

"Mindent megtettünk, hogy maradásra bírjuk, de a végén nem ránk, hanem a szívére hallgatott. Hihetetlenül elégedettek vagyunk az itt nyújtott teljesítményével, és a legjobbakat kívánjuk neki a jövőbeli kihívásokhoz" - ezekkel a szavakkal búcsúzott el a 19 éves hátvédtől a Blackburn.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Phil Jones egy orvosira az MU-tól!
VIDEÓ! A Manchester United nyerte a versenyt a Blackburn Rovers angol U21-es válogatott védőjéért, Phil Jones-ért, a Sky Sports News értesülései szerint nem kevesebbet, mint 16 millió fontot adtak ki érte. A 19 éves...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu