Bekavart a Pool a Unitednek!

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 12. 13:52
Áll a bál Phil Jones jövője miatt! A hét közepén még arról érkezett hír, hogy a 19 éves védő a Manchester Unitedé lesz, de a Blackburn Rovers vezetői keveslik a felkínált 16.5 millió fontot, erre pedig lecsapott a Liverpool FC. Állítólag a Vörösök alaposan rálicitáltak a Vörös Ördögökre.


A Mail on Sunday azt írta, hogy a Pool vezetői felvették a kapcsolatot a Rovers illetékeseivel, hogy meggyőzzék őket a megállapodásról. A lap úgy tudja, a Vörösök 22 millió fonttal kecsegtetik a blackburnieket!

Sőt! Még az Arsenal sem mondott le Phil Jonesról, a legfrissebb hírek pedig már a Chelsea érdeklődéséről is szólnak. Eközben a tinivédő az angol U21-es válogatottal készül a spanyolok elleni Európa-bajnoki nyitányra. De – a Daily Telegraph szerint – arra azért szakított időt, hogy közölje a Rovers főnökeivel, esze ágában sincs az Anfieldre igazolni, minden vágya, hogy a Manchester United labdarúgója legyen.

A tinédzser blackburni szerződésében szerepel az a kitétel, hogy 16 millió fontnál jobb ajánlat esetén a labdarúgó tárgyalhat az érdeklődővel. De a Roverst tulajdonló Venky’s vezetői szerint arra nincs utalás a kontraktus mellékletében, hogy a klubnak el is kell fogadnia az ajánlatot. Az indiai cég illetékesei pedig többet szeretnének kicsikarni a Unitedből, amely 16.5 millió fonttal tűnik befutónak.

Jones idén februárban hosszabbított a Blackburn Roversnél, a klub pedig 25 millió fontra taksálja az ifjonc értékét. A Times című napilap szerint most ehhez közelítő összeget igyekeznek „elkérni” a manchesteriektől.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu