KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NICKLAS BENDTNER"
Bendtner: Nem vagyok partiállat! 2014. március 4. 15:29 Nicklas Bendtner, az Arsenal dán válogatott csatára szerint hamis kép alakult ki róla a nyilvánosságban, és ez lehet a legfőbb oka annak, hogy nem tudta eladni a londoni csapat, ahol nem képes egyről a kettőre jutni, továbbra is csak kiegészítő embernek számít.
 
Arsenal: Bendtnert letartóztatták 2013. november 26. 12:22 Nicklas Bendtnert, az Arsenal dán csatárát hétfőn letartóztatta a rendőrség, és bűncselekménnyel, egészen pontosan rongálással gyanúsította meg, miután szétrúgta egy luxusapartman ajtaját. Az esetet a 25 éves játékos már el is ismerte, és bocsánatot is kért.
 
"Remélem, Bendtner elhagyja az Arsenalt" 2013. november 12. 14:18 Morten Olsen, a dán válogatott szövetségi kapitánya reméli, hogy a nemzeti csapat támadója, Nicklas Bendtner januárban elhagyja klubját, az Arsenalt, ahol a tréner szerint nem kap elég játéklehetőséget, ez pedig meglátszik a válogatottban nyújtott teljesítményén is.
 
Wenger keményen befogta Bendtnert - fotó 2013. szeptember 13. 09:04 Ha már eladni nem sikerült, Arsene Wenger a lehető legtöbbet ki akarja hozni Nicklas Bendtnerből szerződése utolsó évében. Az Arsenal menedzsere szigorú diétára fogta a dán csatárt, és ugyancsak szoros edzésprogramot dolgozott ki neki, hogy újra fel tudja venni a Premier League ritmusát.
 
Hónapokra lesérült a Juve-csatár 2012. december 14. 13:50 Súlyos combizomsérülést szenvedett Nicklas Bendtner, a Juventus 24 éves, dán válogatott csatára, aki a nyáron érkezett a torinóiakhoz kölcsönben az Arsenaltól. Olasz források szerint két-három hónapig tarthat felépülése.
 
Gazzetta: Bendtner a Juvéé 2012. augusztus 30. 16:01 Az Arsenal dán válogatott csatára, Nicklas Bendtner az olasz bajnok Juventusban folytatja - jelentette be a La Gazzetta dello Sport, amely azt is tudni véli, hogy kölcsönszerződést kötnek a felek opciós joggal a hatmilliós vételre. Bendtner évi másfelet kaphat.
 
A PP átvállalja Bendtner büntetését 2012. június 19. 16:15 A Paddy Power átvállalta Nicklas Bendtner százezer eurós büntetését. A fogadóiroda védelmébe vette a dán támadót, és az UEFA-t kettős mérce szerinti elbírálással vádolja. A cég továbbá háromezer „bendtneres” alsónadrággal lepte meg Facebook-rajongóját, arra biztatva őket, hogy a játékos iránti szolidaritásból viseljék őket. Mint emlékezetes, a csatár Portugália ellen szerzett második gólja után villantotta meg Paddy Power-felirattal ellátott alsógatyáját, amit tiltanak az európai szövetség szabályai. A 24 éves játékosnak emiatt a dánok első világbajnoki selejtezőjét is ki kell hagynia.
 
Ők lesznek Bendtner csatártársai az Eb-n 2012. május 24. 16:55 Véglegessé vált Morten Olsen dán Eb-kerete, amelyből egy hete csak húsz főt hozott nyilvánosságra a szakember.
 
Letartóztatták a volt Arsenal-csatárt 2011. december 16. 13:10 Mario Balotelli „nyomdokain” halad az Arsenal korábbi csatára: Nicklas Bendtner néhány napon belül két botrányt is okozott. Másodszorra már a rendőrséggel is meggyűlt a baja…
 
Egy csapatban Vanczák, Villa és Bendtner 2011. szeptember 7. 15:14 Nem csak Magyarországon ismerték el a válogatott keddi moldovai Eb-selejtezőn nyújtott kitűnő teljesítményét, hanem a nemzetközi porondon is, így a tekintélyes szakportál, a goal.com beválogatta a forduló válogatottjában Vanczák Vilmost. Az első gólunkat szerző hátvéd egy csapatba került David Villával és Nicklas Bendtnerrel.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu