Wenger keményen befogta Bendtnert - fotó

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 13. 09:04
Ha már eladni nem sikerült, Arsene Wenger a lehető legtöbbet ki akarja hozni Nicklas Bendtnerből szerződése utolsó évében. Az Arsenal menedzsere szigorú diétára fogta a dán csatárt, és ugyancsak szoros edzésprogramot dolgozott ki neki, hogy újra fel tudja venni a Premier League ritmusát.


 

Arsene Wenger két héttel ezelőtt megerősítette a sajtónak, hogy kész 52 ezer dolláros heti fizetést adni Nicklas Bendtnernek, akit nem sikerült elpasszolni a nyári átigazolási időszakban, és csak egyetlen év maradt még hátra szerződéséből.

Mivel a 25 éves dán csatár nem sokat játszott az elmúlt egy évben, az Arsenal francia trénere egy meglehetősen intenzív edzésprogramot dolgoztatott ki Thoms Jörgensennel, a játékos személyi trénerével. Bendtner keményen dolgozik Koppenhágában, mellette szigorúan diétázik, és már egyre közelebb a visszatérése.

"Valóban fittebbnek kell lennie, mert vannak súlyproblémái, de azért nem olyan a helyzet, hogy mondjuk 20 kilót kellene leadnia" - mondta Jörgensen, majd a fenti fotót tette föl az Instagramra, amelyen Bendtner a futópadon edz. A dán szerződése 2014 nyarán jár le az Emirates Stadionban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bendtner ment volna, de útjába álltak
Nicklas Bendtner csalódott amiatt, hogy az Arsenal – korábbi ígéretével ellentétben – nem engedte el a nyáron, és legalább fél évre az Emiratesben ragadt. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Tovább erősít az Arsenal - Bendtnerrel
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere tovább erősíti az Arsenal keretét - a saját szája íze szerint. Elárulta, hogy a csatárgondokat a Torinóból, kölcsönből visszatérő Nicklas Bendtnerrel fogja megoldani, legalábbis ha elég...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu