"Remélem, Bendtner elhagyja az Arsenalt"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 12. 14:18
Morten Olsen, a dán válogatott szövetségi kapitánya reméli, hogy a nemzeti csapat támadója, Nicklas Bendtner januárban elhagyja klubját, az Arsenalt, ahol a tréner szerint nem kap elég játéklehetőséget, ez pedig meglátszik a válogatottban nyújtott teljesítményén is.


 

Sokáig úgy volt, hogy Nicklas Bendtner már a nyáron elhagyja az Arsenalt, de végül senki nem vette meg, és Arsene Wenger nyakán maradt, aki nem tudott mit tenni, a játékosnak előírt kemény tréninggel igyekezett kihozni a dologból a legtöbbet, ha már így alakult.

A jelenlegi helyzet azonban a 25 éves csatárnak sem jó, az Ágyúsok csapatába sokkal nehezebb lesz betörnie, mint az utóbbi években a Birmingham Citybe vagy a Sunderlandbe. Ráadásul a kevés pályán töltött idő a válogatott meccseken is meglátszik.

"Olaszország ellen szerzett ugyan két gólt, de rengeteg helyzetet ki is hagyott, és ez azért van, mert kevés tétmeccsen lép pályára" - mondta Morten Olsen, a dán nemzeti csapat szövetségi kapitánya.

"Ezt a szituációt meg kell oldania, és ki kell találnia valamit a télen. Magával kell megegyeznie, talán ez a legfontosabb, mert a futballisták mndig játszani akarnak, ezt jól tudjuk. Van még kb. 10 éve, jól kell kihasználnia."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu