KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MESZOLY_KALMAN"
Mészöly: "Albert volt a legjobb barátom" 2011. október 31. 10:22 Aki ismerte, csak jót tudott mondani Albert Flóriánról. Az egyetlen magyar aranylabdás futballistát az egész ország siratja, Mészöly Kálmán, a "Sőke Szikla" letörten, Szepesi György egykori sportriporter hitetlenkedve fogadta a ferencvárosi legenda halálát. Rákosi Gyula a "testvérét" siratja.
 
Mészöly Manchesterben? Nem véletlenül! 2011. szeptember 5. 13:51 Nem véletlenül beszélt Mészöly Géza Újpesttől való távozása után arról, hogy egy másik NB I-es csapat vezetőedzői állása helyett manchesteri tanulmányutat tervez. A hétfői sajtótájékoztatón a Mészöly Focisuli elnöke három új megállapodásról számolt be, így egy számára és a legtehetségesebb lurkóknak megnyíló angliai lehetőségről. A SportHirado.hu kérdésére a szakember beszélt az Újpesten történtekről, és kiderült, hogy ezentúl a focisuli növendékeit a Hungary Energy is ellátja termékeivel.
 
Hetvenéves a Szőke Szikla 2011. július 16. 20:24 Július 16-án, szombaton ünnepelte hetvenedik születésnapját a "Szőke Szikla", azaz Mészöly Kálmán, egykori kiváló válogatott labdarúgó, volt szövetségi kapitány.
 
Mészöly újra a Vasasban 2011. június 30. 12:27 Mészöly Kálmán klubtanácsadóként tér vissza a Vasas labdarúgócsapatához - közölte a Sporttévé.
 
Mészöly Kálmán: Petry nem bundázhatott! 2010. április 2. 18:09 Mészöly Kálmán kiakadt, Mészöly Géza pedig értetlenül áll a Petry Zsoltot bundavádakkal illető török újságcikk előtt. Az írás azt állítja, hogy 1995-ben (!) a magyar labdarúgó-válogatott kapusa 25 ezer dollárt fogadott el a nemzeti együttes isztambuli Eb-selejtezője előtt, amit a hazaiak 2-0-ra megnyertek és első ízben mehettek is az Európa-bajnokságra, Angliába. Az akkori szövetségi kapitány és a csapattárs a SportHirado.hu-nak elmondta, felháborító, ami történt, hiszen biztosak az egykori kapus ártatlanságában. Petry személyes bosszút sejt az ügy mögött.
 
„Ezek a fiúk felülmúlták önmagukat" 2009. október 18. 11:50 Ha valaki tudja értékelni az U20-as magyar labdarúgó-válogatott Egyiptomban elért világraszóló sikerét, az Mészöly Kálmán. A korábbi kőkemény hátvéd és remek szövetségi kapitány is úgy érezte, ott a helye Ferihegyen, amikor az Egervári Sándor vezette nemzeti csapat hazaérkezett. A Szőke Szikla szerint meg kell becsülnünk ezt a társulatot, hiszen Németh Krisztiánék a magyar futball értékei, akik hamarosan már a felnőtt válogatott meghatározó emberei lehetnek.
 
Mészöly Kálmán látott pozitívumokat is 2008. július 31. 08:00 Nem túlzás azt állítani, Mészöly Kálmán Törökországban még mindig bálvány. Nos, az MTK Hungária vezetősége a csapat Fenerbahce elleni Bajnokok Ligája isztambuli fellépésére meghívta a Szőke Sziklát, aki a találkozó után készségesen állt a SportHirado.hu rendelkezésére. A török válogatott egykori szövetségi kapitánya és a Fener volt mestere nem tűnt elégedetlennek a mieink 2-0-s veresége ellenére.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu