KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MASSIMILIANO_ALLEGRI"
Allegrire bízták a Juvét - HIVATALOS 2014. július 16. 13:30 Antonio Conte keddi távozása után viharos gyorsasággal ki is nevezték az elmúlt három kiírásban Serie A-győztes Juventus új vezetőedzőjét. A Milan korábbi mestere, Massimiliano Allegri két évre kapott bizalmat, összesen ötmillió euró lesz a gázsija.
 
Olasz kapitány lesz Allegri - sajtóhír 2014. február 14. 11:05 A Milantól a közelmúltban menesztett Massimiliano Allegri veszi át a Squadra Azzurra irányítását a brazíliai világbajnokság után - értesült a Telelombardia csatorna csütörtökön, késő este. Allegri a nyáron minden bizonnyal távozó Cesare Prandellit válthatja olasz válogatott kispadján.
 
Kirúgták az AC Milan edzőjét 2014. január 13. 12:42 A gyenge eredmények miatt hétfőn menesztették Massimiliano Allegrit, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
 
Allegri legkésőbb nyáron távozik 2013. december 31. 13:36 Massimilano Allegri megerősítette azt, ami már eddig is nyílt titok volt Milánóban: nem hosszabbít a piros-feketékkel, legkésőbb nyárig lesz a vezetőedző az AC Milan labdarúgóklubnál.
 
A Milan-edző az "ördögi" Higuaíntól tart 2013. szeptember 22. 10:37 Massimiliano Allegri, az AC Milan vezetőedzője komoly feladat előtt áll a Serie A hétvégi fordulójában, ugyanis sérülések sújtotta csapatával egy lendületben lévő Napolit kellene elkapnia a San Siróban, amely nemcsak hibátlan eddig az olasz bajnokágban, de a Bajnokok Ligájában aratott győzelem is növelte az önbizalmát. A hazaiak edzője a legjobban Gonzalo Higuaíntől tart, aki "ördögi" csatárnak nevezett.
 
Allegri: a Barca a világ legjobbja 2013. március 13. 11:01 Videó, nyilatkozatok, villám-lapszemle! "A Barca az a Barca: a világ legjobb csapata" - hajolt meg Massimiliano Allegri, a Milan vezetőedzője a katalán óriás előtt, amely 0-2-ről folytatva a párharcot 4-0-ra kiütötte az olaszokat a Nou Campban, az első félórában szinte megfojtva a piros-feketék játékát a BL-nyolcaddöntő-visszavágón. Allegri ezzel együtt úgy gondolja, benne volt a meccsben a Milan továbbjutása. A Barca terve tökéletesen bejött, ezzel egy időre betapasztotta a kritikusok száját.
 
Tőzsér az ezer sebből vérző Milan ellen 2012. október 26. 20:06 Tőzsér Dániel és csapata szombat este kirúgathatja a Milan mesterét, Massimiliano Allegrit, ha nyerni tud a San Siróban. A magyar légióst rögtön a kezdőbe jelölheti új mestere, az ex-juvés Gigi Del Neri. Ha kedvezőtlenül alakulnak az eredmények, akkor akár a kiesőzónában is találhatja magát az ezer sebből vérző Milan. A Juventus és az Inter sem mehet biztosra, nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy kijelentsük, a Roma-Udinesén hatalmas gólzápor várható.
 
Allegri a bíróra mutogat 2012. október 8. 12:57 Massimiliano Allegri a játékvezetőt okolja azért, hogy a Milan 1-0-ra elvesztette a városi derbit vasárnap este. A Rossonerik vezetőedzője némi önkritikát is gyakorolt, a pontrúgásokból kapott gólok különösképp bosszantják.
 
Bizalmat kapott Allegri: vasárnapig 2012. szeptember 19. 18:37 Káosz a Milannál, már vasárnap a segédedző Mauro Tassotti veheti át a csapat irányítását, ha ismét csalódást okoznak a piros-feketék a tulajdonos Silvio Berlusconinak.
 
20014-ig hosszabbítottak Allegrivel!!! 2012. január 13. 17:20 Kissé vicces, hiszen a Milan hivatalos honlapja szerint 20014-ig hosszabbított a klub Massimiliano Allegri vezetőedzővel, de természetesen elírásról van szó. A rossonerik 2014. június 30-ig számítanak a szakember segítségére.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu