Allegri a bíróra mutogat

Létrehozva: 2012. október 8. 12:57
Massimiliano Allegri a játékvezetőt okolja azért, hogy a Milan 1-0-ra elvesztette a városi derbit vasárnap este. A Rossonerik vezetőedzője némi önkritikát is gyakorolt, a pontrúgásokból kapott gólok különösképp bosszantják.


 

Az Inter Walter Samuel korai góljával mind a három pontot megkaparintotta a milánói derbin, ami könnyen Massimiliano Allegri állásába kerülhet.

A Milan mestere igyekezett hárítani a felelősséget, és az újabb kudarc felelőseként a játékvezetőt, Paolo Valerit nevezte meg.

„Sohasem beszélek a bíróról, de most kell. A játékvezető rosszul ténykedett ezen a meccsen” – idézi a szakembert a Corriere della Sera olasz lap.

„Az első félidőben technikai hibát vétett. Tizenkét másodperccel korábban vetett véget a játéknak, majd Urby Emanuelsonnal szemben utolsó emberként követettek el szabálytalanságot.”

„Talán a Robinho elleni szabálytalanságért is büntető járt volna. Nagatomo (Juto) kiállításának jogosságához kétség sem férhet, azt legalább megkaptuk.”

Allegri panaszáradata ezzel még nem ért véget: „Fogalmam sincs, hogy a bíró miért nem adta meg Montolivo gólját. Fogjuk a balszerencsére, hogy a játékvezető ennyi esetben tévesen ítélt. Talán ő is rossz formában van.”

A szakvezető nem úszta meg, hogy saját csapatát is kritizálja, és elismerte, a játék bizonyos elemeiben van hova fejlődniük.

„Hét gólt kaptunk eddig pontrúgásból, ezen mindenképp változtatnunk kell. Dolgozni fogunk rajta a válogatott szünetben.”

„A szezonnak még nincs vége, de keményen kell harcolnunk. A fiúkra nem lehet panasz, csak kicsit gyorsabbnak és pontosabbnak kell lennünk.”

Allegri egyúttal leszögezte, esze ágában sincs felállni a kispadról, és folytatja a megkezdett munkát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az Interé a derbi, ciao Allegri?!
Már a 3. percben eldőlt a milánói derbi, az Inter Walter Samuel fejesgóljával 1-0-ra legyőzte a Milant a Serie A 7. fordulójában, ezzel könnyen lehet, hogy állásától fosztotta meg Massimiliano Allegrit. A piros-feketék mentek...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu