A Milan-edző az "ördögi" Higuaíntól tart

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 22. 10:37
Massimiliano Allegri, az AC Milan vezetőedzője komoly feladat előtt áll a Serie A hétvégi fordulójában, ugyanis sérülések sújtotta csapatával egy lendületben lévő Napolit kellene elkapnia a San Siróban, amely nemcsak hibátlan eddig az olasz bajnokágban, de a Bajnokok Ligájában aratott győzelem is növelte az önbizalmát. A hazaiak edzője a legjobban Gonzalo Higuaíntől tart, aki "ördögi" csatárnak nevezett.


 

A Serie A negyedik fordulójában két rangadót is játszanak, egyiket Rómában, ahol a derbinek már önnáló élete van, a másikat viszont a San Siróban rendezik, a sérülések sújtotta AC Milan fogadja a nyáron alaposan megerősödött Napolit. Massimiliano Allegri, a hazaiak edzője tart is a meccstől.

"A Napolinak kitűnő támadói vannak - mondta a mester a meccs előtti sajtótájékoztatón. - Gonzalo Higuaín egyszerűen ördögi. Még ha úgy látszik, hogy nem is megy neki annyira, akkor is mindenhol ott van. Marek Hamsík is jó úton van afelé, hogy Európa egyik legjobbja legyen, és José Callejón is magas szintű válogatott játékos."

"Kiegyensúlyozott, jó kis meccs lesz. Ha most a Napoli is számít favoritnak, az csak a tabellán elfoglalt helyeknek köszönhető. Ők száz szaázalékosak, nekünk pedig csak négy pontunk van. De hiszek a srácokban, célba vesszük a tabella első három helyének valamelyikét."

"Felül kell kerekednünk az ellentámadásaikon, és nagyon kevés helyet szabad adnunk nekik, mint azt általában ők is teszik az ellenfeleikkel. Rafael Benítez nagyon rövid idő alatt nagyon jó munkát végzett, mert nem volt könnyő a háromvédős felállásről gyorsan 4-4-2-re vagy 4-2-3-1-re váltani. Kemény lesz nekünk is, de nekik is."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Római derbi, Milan-Napoli, mi kell még?
A Napoli és a Roma az a két együttes, amely makulálatlan mérleggel büszkélkedhet három forduló után, de az első komoly próbatétel csak most következik számukra az olasz bajnokságban. Utóbbi bosszút állna a kupadöntős derbin...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu