Bizalmat kapott Allegri: vasárnapig

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 19. 18:37
Káosz a Milannál, már vasárnap a segédedző Mauro Tassotti veheti át a csapat irányítását, ha ismét csalódást okoznak a piros-feketék a tulajdonos Silvio Berlusconinak.


Sokak szerint a Milan sorsa már az átigazolási piacon eldőlt, a generációváltás és a pénzügyi mérleg egyensúlyba hozása együtt olyan drasztikus változásokat eredményezett, amelyek negatív kihatással voltak a játékoskeret színvonalára is.

Nem így gondolja Silvio Berlusconi, aki elvárja a vezetőedző Massimiliano Allegritől, hogy sürgősen rázza össze a csapatot, és inspirálja győzelemre tanítványait.

A Milan elbukta első két hazai meccsét az egyik A-ligás újonc, a Sampdoria, és a nem éppen verhetetlen Atalanta ellen, a BL-ben pedig a belga Anderlecht nullázta le, el is raboltak a belgák egy pontot a San Siróból. A bolognai 3-1-es vendégsiker csak szépségtapasznak jó (Pazzini mesterhármasával), a tulajdonos különösen a mutatott játék aggasztja, ötlettelennek és lélektelennek látta a Milant.

Allegri eközben abban bízik, hogy a visszatérő hiányzók, Montolivo, Robinho és Pato lendületet adnak a csapatnak, csakhogy azt meg kell élnie a Milan padján, a két brazil ugyanis csak a jövő hétvégére épül fel. A feladat nem egyszerű, a tavalyi bronzérmes Udinese otthonában nem csupán a három pontért, hanem edzőjükért is játszanak a negyedik fordulóban rossonerik. Egy esetleges vereség végzetes lehet, legalábbis Allegri számára.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Jó úton jár az AC Milan?
Stephan El Shaarawy, az AC Milan olasz csatára szerint a keddi, hazai 0-0-s döntetlen az Anderlecht ellen a Bajnokok Ligája első csoportkörében, az öltözőben is keserű hangulatot teremtett....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu