KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAGYAR_U20_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Magyar-brazil az U20-as foci-vb-n! 2015. február 10. 08:56 Magyar idő szerint kedden kora reggel az új-zélandi Aucklandben kisorsolták a május 30-án kezdődő U20-as világbajnokság csoportjait. A mieink az E csoportba kerültek Brazíliával, Észak-Koreával és az afrikai selejtező győztesével együtt.
 
Gyurta és Hosszú az év sportolói 2009. december 17. 21:02 Gyurta Dániel lett az év legjobb férfi sportolója a magyar sportújságírók szavazatai alapján - derült ki a Sportcsillagok Gálaestjén, a Syma-Sport- és Rendezvényközpontban rendezett nagyszabású díjkiosztón. A nőknél a szintén világbajnok úszó Hosszú Katalin vehette át a díjat. A vb-bronzérmes U20-as labdarúgó-válogatott és edzője, Egervári Sándor is első lett kategóriájában.
 
„Kereszteslovagok”: Madár és az U20-asok 2009. december 15. 14:33 Ünnepélyes keretek között köszöntötték a Parlamentben a WBC (Boksz Világtanács) profi cirkálósúlyú világbajnokát és a nyári egyiptomi U20-as labdarúgó-világbajnokság bronzérmes hőseit. A Munkácsy teremben Bajnai Gordon miniszterelnök és Varga Zoltán a sportért felelős önkormányzati-, és területfejlesztési miniszter adta át az elismeréseket.
 
Koman kezdő lesz a Serie A-ban? 2009. október 31. 17:08 A helyi sajtó és a La Gazzetta dello Sport is arról ír, vasárnap délután Genovában a kezdőcsapatba jelölheti Vladimir Komant a Bari edzője, Giampiero Ventura. Két és fél éve nem volt arra példa, hogy magyar játékos fusson ki egy A-ligás csapattal a gyepre, akkor is Koman dicskedhetett ezzel, 18 évesen.
 
Magyar gól lett a vébé legszebbje! 2009. október 21. 14:59 A FIFA honlapján az U20-as egyiptomi világbajnokság befejezése, azaz múlt péntek óta lehetett szavazni a torna legszebb találatára. Nos, a nemzetközi futballrajongók szerint Kiss Máté irtózatos bombájának nem volt párja.
 
Gulácsi: Életem legnagyobb élménye volt 2009. október 20. 15:30 Videóval! Bár a legnagyobb sztárokkal edz nap mint nap, mégis élete legnagyobb élményének tartja az U20-as világbajnokságon elért bronzérmet Gulácsi Péter. A „szürke" hétköznapok során a Liverpoolt erősítő portás a SportHirado.hu-nak elmondta, kapusedzőjén keresztül maga Rafa Benítez is megüzente a gratulációját. Az egyik svéd autógyártó magyarországi leányvállalata is úgy gondolta, a kapus megérdemel egy különleges ajándékot. Így az egyik legmegbízhatóbb négykerekűn szerezheti meg a jogosítványt a tizenegyesölőként is számon tartott játékos.
 
U20: Közel kétmillióan látták a sikert 2009. október 19. 23:36 A magyar U20-as labdarúgó-válogatott pénteki győzeelmét közel kétmillióan látták a televízió képernyőjén, a teljes mérkőzést több mint hatszázezren izgulták végig - tájékoztatott az MTV.
 
A Piramisok hősei és a Szőke Szikla 2009. október 19. 17:21 Egyiptomban ragyogott fel a magyar futball szerencsecsillaga, FIFA-rendezvényen az 1954-es svájci futball-vb óta nem szerepeltünk a dobogón! A magyar U20-as válogatott jóval a várakozás fölött teljesített, a honi szurkolók sokáig szívükbe zárták ezt az együttest. Tekintse meg videós összefoglalónkat a főszereplők nyilatkozataival, a szakértő véleményével és a ferihegyi futballünneppel!
 
U20: erre még a mester sem számított 2009. október 19. 13:14 Több mint ezer szurkoló és fokozott rendőri készültség várta U20-as labdarúgó-válogatottunkat a Ferihegyi reptéren. Egervári Sándor szövetségi edzővel beszélgettünk arról, hogyan értékel a torna után, és mi lehet a magyarok titka.
 
Így látta a vébét Németh és Koman! 2009. október 18. 23:02 EXKLUZÍV VIDEÓ! Több mint ezer szurkoló és fokozott rendőri készültség várta U20-as labdarúgó-válogatottunkat a Ferihegyi reptéren. Az eseményen - a családi okok miatt korábban érkező, de a csapattal együtt megjelenő - Németh Krisztián mellett Koman Vladimir is exkluzív videós interjút adott honlapunknak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu