Koman kezdő lesz a Serie A-ban?

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 31. 17:08
A helyi sajtó és a La Gazzetta dello Sport is arról ír, vasárnap délután Genovában a kezdőcsapatba jelölheti Vladimir Komant a Bari edzője, Giampiero Ventura. Két és fél éve nem volt arra példa, hogy magyar játékos fusson ki egy A-ligás csapattal a gyepre, akkor is Koman dicskedhetett ezzel, 18 évesen.


Koman Vladimir ázsióját alaposan megnövelte az U20-as világbajnokságon szerzett bronzérem és Ezüstcipő, most már trénere, Giampiero Ventura is komolyan számol vele. Két hete, a Lazio elleni 2-0-s győzelem alkalmával mutatkozott be csereként a dél-olaszoknál, bár csak 12 percet kapott, egy kis szerencsével gólt és gólpasszt is jegyezhetett volna.

A szakírók azt várták, már Parmában ott lehet a pályán az első perctől kezdve, de úgy tűnik, ezen a hétvégén jöhet el az ő ideje. Éppen az őt kölcsönadó, játékjogát birtokló Sampdoria orra alá törhet borsot.

Nagy riválisa, a 31 éves, szabadrúgás-specialista Riccardo Allegretti, övé a bal szél, eddig egy gólt szerzett, de teljesítménye alapján közel sem kirobbanthatatlan a Bari tizenegyéből.

Két és fél éve nem volt arra példa, hogy magyar játékos fusson ki egy A-ligás csapattal a gyepre, akkor is Koman dicsekedhetett ezzel, 18 évesen. A Reggina elleni meccs volt a második nagy lehetősége, a Torino ellen debütált (2007. ápr. 7.), fenomenális gólpasszal.  Tienhárom évvel egy bizonyos Détári Lajos után...


EGY GÓLPASSZ KOMANTÓL


EGY GÓL ALLEGRETTITŐL
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu