KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAGYAR U19-ES LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT"
Kijutott a vb-re az U19-es válogatott 2014. július 25. 19:47 Szépen búcsúzott a hazai rendezésű Eb-től a magyar U19-es labdarúgó-válogatott, amely 2-1-re legyőzte Izrael korosztályos legjobbjait a pénteki játéknapon. Bár a továbbjutás nem sikerült, a csoportban elért harmadik hellyel kvalifikálták magukat a jövő évi, U20-AS VILÁGBAJNOKSÁGRA a Mészöly-fiúk.
 
Elcsúszott a nyitányon az U19-es csapat 2014. július 19. 22:02 A magyar válogatott 3-1-es vereséget szenvedett a Szusza Ferenc Stadionban az osztrák csapattól a magyar rendezésű U19-es labdarúgó Európa-bajnokság szombati első játéknapján. Javítási lehetőség kedden, a portugálok ellen.
 
Futballból oktattuk Szlovákiát 2012. szeptember 27. 18:15 Remekelt a magyar U19-es labdarúgó-válogatott az Eb-selejtezők előtti utolsó felkészülési mérkőzésén: 3-0-ra nyert Szlovákia korosztályos legjobbjai ellen csütörtök délután Mosonmagyaróvár közelében, Lipóton.
 
Nyert és továbbment az U19-es válogatott 2010. október 30. 14:20 Az első négy percben szerzett két góllal legyőzte U19-es Európa-bajnoki selejtezőn Lengyelországot a magyar labdarúgó-válogatott Tatabányán, ezzel megnyerte csoportját és az első kalapból várja a kvalifikáció következő körének sorsolását. Kovács és Ponczók villámgólja után eseménytelen mérkőzést láthatott a kevés néző, mivel az ellenfél a finnek vezetésének tudatában megelégedett a 2-0-s vereséggel és lépett tovább a második helyen.
 
U19: vereség Portugáliától, oda az Eb 2010. május 8. 15:02 Lemaradt a nyári franciaországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokságról a magyar válogatott, miután szombaton Tatabányán 3-2-es vereséget szenvedett Portugáliától. Szapor Tibor fiai nagyszerű első félidő produkáltak, Kulcsár Kornél látványos szabadrúgása és Skriba Máté büntetőjére azonban két bosszantó védelmi hibát kihasználva válaszoltak a luzitánok. A második 45 percben elfogytak a mieink, ötlet, elképzelés nélkül futballoztak, ezzel szemben a vendégek sorra dolgozták ki helyzeteiket és a mérkőzés legjobbja, Nélson Oliveira vezetésével megérdemelten, a másik mérkőzésen a románokat legyőző görögöket megelőzve jutottak ki a kontinenstornára.
 
Románverés után él a remény! 2010. május 5. 19:05 A magyar U19-es labdarúgó-válogatott 3-0-s győzelmet aratott Románia korosztályos legjobbjai felett Tatabányán, az Eb-selejtezők elitkörében. A kijutáshoz az kell, hogy Szapor Gábor tanítványai győzzenek szombaton Portugália ellen és Görögország ne verje meg Romániát a záró fordulóban.
 
Balajti karatézott, kikaptak a magyarok 2010. május 3. 19:02 A magyar U19-es labdarúgó válogatott 1-0-ra kikapott Görögországtól a a hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtező elitkörének első mérkőzésén. A meccs negatív hőse Balajti Ádám volt, aki "magasra tartott lábbal" találta fejbe a görögök egyik játékosát, amiért teljesen jogosan mutatták fel neki a piros lapot az első félórában.
 
Kikaptak U19-eseink, de EB-résztvevők! 2009. október 28. 16:47 Csoportmásodikként jutott ki a jövő tavaszi Európa-bajnoki elitkörbe a magyar U19-es labdarúgó-válogatott. A hazai rendezésű selejtezőtorna utolsó fordulójában a mieink 2-1-es vereséget szenvedtek Oroszországtól.
 
Az elitkörbe jutott az U19-es válogatott 2009. október 25. 20:02 U19-es futballválogatottunk második meccsét is megnyerte Nyíregyházán, a hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtezőtornán. Együttesünk vasárnap Lettországgal mérkőzött, s 4-1-es félidő után 5-1-re győzött. Mivel két nappal ezelőtt Liechtensteint is vertük, biztosan bejutott a jövő tavaszi elitkörbe.
 
Remek rajt az U19-es Eb-selejtezőtornán! 2009. október 23. 18:47 Második félidei játékának köszönhetően végül 4-0-s győzelemmel rajtolt el a hazai rendezésű U19-es labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőtornán a magyar válogatott. Az áldozat Liechtenstein volt. A csoport másik meccsén Oroszország meglepetésre csak 1-1-re volt képes Lettország ellen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu