Nyert és továbbment az U19-es válogatott

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 30. 14:20
Az első négy percben szerzett két góllal legyőzte U19-es Európa-bajnoki selejtezőn Lengyelországot a magyar labdarúgó-válogatott Tatabányán, ezzel megnyerte csoportját és az első kalapból várja a kvalifikáció következő körének sorsolását. Kovács és Ponczók villámgólja után eseménytelen mérkőzést láthatott a kevés néző, mivel az ellenfél a finnek vezetésének tudatában megelégedett a 2-0-s vereséggel és lépett tovább a második helyen.


U19-ES EB-SELEJTEZŐ, 6. CSOPORT, 3. FORDULÓ:
LENGYELORSZÁG-MAGYARORSZÁG 0-2 (0-2)
Tatabánya. Vezette: Liesveld (holland)
LENGYELORSZÁG: Bednarek - Tadrowski, Janicki,Kaminski, Mrozinski, Dej, Pietrzak, Zyro (Golla 46.), Adamczyk (Mikoda 46.), Wszolek, Bereszynski (Soltynski 79.). Szövetségi edző: Michal Globisz. Cserepad: Forenc, Modelski, Golla, Pawlowski, Mikoda, Rysiewski, Soltynski. 
MAGYARORSZÁG: Ambrusics - Izing, Farkas N., Kelemen, Szolnoki, Elek (Batizi-Pócsi 46.), Ponczók, Czár, Kovács I., Skriba (Zamostny 88.), Windecker. Szövetségi edző: Szepessy László. Cserepad: Nacsa, Otigba, Szakály A., Tóth L., Farkas M., Zamostny, Batizi-Pócsi.
Gólszerző: Kovács (1.), Ponczók (4.)
Sárga lap: Tadrowski (50.), Mrozinski (56.) ill. Farkas N. (30.), Kovács (55.), Bereszynski (70.)
Piros lap: Tadrowski (54.)
A CSOPORT MÁSIK MÉRKŐZÉSÉN:
Finnország-Moldova 6-2
ÖSSZEFOGLALÓ:
A meccs lényegében a 4. percben véget ért, hiszen a magyarok az álmos lengyelek bóbiskolását kihasználva két gólt szereztek, Kovács egy visszafejelt labdát vágott a jobb alsóba, Ponczók ügyes szabadrúgása pedig a bal alsóban landolt.

A vendégek mivel a finnek szinte végig vezettek Moldova ellen a biztosnak tűnő továbbjutás tudatában az első félidőben még próbálkoztak, de a másodikban megelégedtek a 0-2-vel, így a tatabányai meccs két résztvevője lépett az selejtező következő, elit körébe.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:
90+3.: Vége a mérkőzésnek.
84.: Eseménytelenül telt el az utóbbi 20 perc, a lengyelek nem erőlködnek, ahogy a magyar csapat sem.
63.: Időközben szépített Moldova, 4-2 az állás Telkiben.
62.: Ponczók jó 25 méteres életerős szabadrúgása landolt Bednarek kezében.
61.: A finnek 4-1-re vezetnek Moldova ellen, így jelenleg csoportelsőként megyünk tovább.
59.: Czárt eddig ápolták, visszatért.
54.: Tadrowski kapott pirosat, nagyon járt neki a második sárga, mivel percek óta lökdösődött, rugdosódott, teljesen elveszítette a fejét a lengyelek kettese, végül Czárnak pakolt oda egyet és mehetett zuhanyozni.
47.: Egy rövid hazaadásra Batizi-Pócsi csapott le, eltolta Bednarek mellett, de éles szögből nem tudott az üres kapuba találni, oldalháló.
46.: Cserélt Szepessy: Elek Bence helyére Batizi-Pócsi a pályán, illetve Globisz is: Zyro és Adamczyk le, Golla, illetve Mikoda be.
46.: Folytatódott a mérkőzés.
45.: Vége az első félidőnek, a villámgyors két magyar gól után kiegyenlített játék folyt a pályán.
42.: Ismét vezetnek a finnek Moldova ellen. 2-1.
40.: Szép magyar kontra végén Skriba kényszerítőből kapta vissza a labdát a jobb oldalon, ám beadása megpattant és Bednarek hárított.
32.: Csendben csordogál a mérkőzés, sem Ambrusics, sem Bednarek kapuja nem forog veszélyben, amely nekünk tökéletes, hiszen továbbjutásra állunk.
26.: A másik csoportmeccsen Telkiben egyenlített Moldova Finnország ellen. 1-1.
22.: A félidő feléhez közeledve magához tért a kezdeti sokkból a lengyel válogatott, de teljesen kiegyenlített a mérkőzés, mindkét oldalon akadnak kisebb lehetőségek.
6.: Időközben a csoport másik mérkőzésén Finnország vezet Moldova ellen. 1-0.
4.: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!! Máris kettővel vezetünk, Ponczók 16 méterről rúgott laposan a bal alsóba szabadrúgásból, rosszul volt felállítva a sorfal. 0-2.
1.: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!! Egy visszafejelt labdát Kovács István 10 méterről rúgott a kapu jobb oldalába: 34 másodperc elteltével vezetünk! 0-1.
1.: A magyar válogatott kezdte a mérkőzést.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu