KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EB_SELEJTEZO"
Indul a jegyárusítás a magyar-finnre 2011. szeptember 13. 15:32 A magyar válogatott október 11-én, 20 órai kezdettel a Puskás Ferenc Stadionban, a finnek ellen játssza utolsó Európa-bajnoki selejtezőjét az aktuális sorozatban. A mérkőzésre szeptember 14-től, azaz szerdától lehet megvásárolni a jegyeket.
 
Kirúgták a montenegrói kapitányt 2011. szeptember 9. 09:31 Bár még a csoportelsőséget is megszerezheti Montenegró az Eb-selejtezőkön Anglia előtt, Zlatko Kranjcar alatt nem bírta ki a kispad a Wales elleni pénteki vereség után (1-2).
 
Komoly büntetésre számíthat Moldova 2011. szeptember 7. 10:39 A labdarúgó szövetség (MLSZ) nem tervez válaszlépést a moldovai szurkolók Magyarországot sértő transzparensei miatt, amelyeket a két csapat keddi Európa-bajnoki selejtezőjén feszítettek ki.
 
Torres kimaradt, Negredo védte meg 2011. szeptember 7. 10:13 Megérti a Chelsea-csatár csalódottságát, és továbbra is a spanyol válogatott egyik sztárjának tartja a keddi Liechtenstein elleni Eb-selejtezőt csak a lelátóról figyelő Fernando Torrest Álvaro Negredo.
 
Euro 2012: Olaszország már páholyban! 2011. szeptember 6. 22:30 VIDEÓK! Olaszország nyolc meccs alatt mindössze két pontot veszített, s Szlovénia legyőzésével bebiztosította a csoportelsőséget, azaz két fordulóval a vége előtt eldőlt, hogy Eb-résztvevő lesz 2012-ben! A franciák nem bírtak a románokkal az 55 ezres National Arena avatóján, pedig nem is játszott a hazaiak legjobbja, Gabriel Torje. Az angolok Ashley Young góljával gyűrték le Waleset, pedig a hajrában Earnshaw duplázhatott volna a vendégeknél!
 
Nyertek és 27 gólt lőttek a nagyhatalmak 2011. szeptember 2. 23:11 Németország elsőként kvalifikálta magát az Európa-bajnokságra, míg Hollandia, Anglia, Olaszország, Németország és Portugália győzelmével nagy lépést tett a torna felé a pénteki selejtezőfordulóban. Összesen 27 gólt termelt a hat futballnagyhatalom, ebből nem kevesebb mint 11-et az Oranje, hatot Joachim Löw fiai, négyet a luzitánok, hármat a szigetországiak, egyet pedig a taljánok vállaltak. Valamennyi válogatott csoportja éléről várja a keddi folytatást.
 
A sztárválogatottak már az Eb kapujában 2011. szeptember 1. 22:03 A magyar válogatott svédek elleni fontos mérkőzése mellett hat sztárválogatottra illik majd odafigyelni a pénteki labdarúgó Eb-selejtezős dömping során. Az olaszok a Feröer-szigeteken szinte bebiztosíthatják továbbjutásukat, az angolok Bulgáriában folytatják Montenegró elleni harcukat a csoportelsőségért, a németek harmincéves rekordot állítanának be, míg a franciák Albániával léphetnek közelebb az Eb-hez. Pályára lép Portugália és Hollandia is!
 
Még háromezer jegy az Eb-selejtezőre 2011. szeptember 1. 14:14 Még háromezer jegy vár gazdára a pénteki magyar-svéd labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre.
 
Szlovén bíró fújja a magyar-svédet 2011. augusztus 30. 13:11 Az első számú szlovén sípmester Damir Skomina vezeti a pénteki magyar-svéd labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt - közölte az európai szövetség (UEFA) kedden.
 
Alig 6 ezer jegy maradt a magyar-svédre 2011. augusztus 26. 10:37 Egy héttel a Magyarország Svédország elleni Európa-bajnoki selejtezője előtt telt házra van kilátás Budapesten a Puskás Ferenc Stadionban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu