Torres kimaradt, Negredo védte meg

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 7. 10:13
Megérti a Chelsea-csatár csalódottságát, és továbbra is a spanyol válogatott egyik sztárjának tartja a keddi Liechtenstein elleni Eb-selejtezőt csak a lelátóról figyelő Fernando Torrest Álvaro Negredo.


A Valencia támadója tagadta, hogy a korábban kirobbanthatatlan társa helye veszélybe került a hispánok keretében, miután Vicente Del Bosque a Negredo-Villa kettőssel kezdett, míg a padra a Llorente-Pedro támadópárost ültette le.

„Meglátogatott minket az öltözőben az összecsapás után, külön gratulált nekem és örült a góljaimnak – nyitott a csapata első két gólját szerzett futballista. – Nem akarok arról beszélni, mérges volt-e vagy sem, szép gesztus volt tőle, hogy bejött és elismert minket."

„Megértem csalódottságát, soha sem jó, ha a nemzeti csapattal utazol, de egy percig sem játszol. Ő ettől függetlenül egy nagyszerű csapattárs és továbbra is a gárda egyik sztárja" – tette hozzá a spanyol bajnokságban is két góllal nyitó Negredo.

Torres legszívesebben elfelejtené a 2011-es évet, hiszen nagyot szólt január 31-i váltása óta gólínségben szenved klubjában és a nemzeti csapatban egyaránt. Ennek tudható be, hogy Del Bosque is ki-ki hagyta a válogatott kezdőjében, most pedig a keretből is.

Az Eb-címvédő Vörösök keddi 6-0-s győzelmükkel biztosították helyüket a jövő évi tornán, ahol a rendező lengyel-ukrán páros mellett immár Olaszország, Hollandia és Németország is biztosan ott lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Féltucat spanyol gól és Eb-kvalifikáció
VIDEÓ! Hat gólt lőttek a vb-címvédő spanyolok a világ egyik legszerényebb képességű nemzeti tizenegyének, Liechtensteinnek kedd este Logronóban, így hat meccs után kiharcolták a kijutást a jövő évi, lengyel-ukrán rendezésű...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu