KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAGYAR_FERFI_TENISZVALOGATOTT"
Írország ellen kezd a magyar válogatott 2011. szeptember 21. 16:44 A Nemzetközi Tenisz-szövetség elkészítette a Davis Kupa 2012-es kiírásának sorsolását: az Euro-afrikai zóna II. csoportjában érdekelt magyar válogatott Írországot fogadja február 10. és 12. között. A feljutáshoz három győzelem szükséges.
 
Davis-kupa: egyenlítettek a magyarok 2011. július 10. 14:47 Balázs Attila három játszmában nyert vasárnap Uladzimir Ignatyik ellen, ezzel a magyar férfi teniszválogatott 2-2-re kiegyenlített a vendég ferhérorosz csapattal szemben a Gödöllőn zajló Davis Kupa-találkozón, az euro-afrikai zóna II. csoportjának második fordulójában.
 
Sima magyar siker Cipruson 2011. március 5. 18:25 A papírformának megfelelően a magyar teniszválogatott már két nap után kiharcolta a továbbjutást a Markosz Bagdatiszt nélkülöző ciprusi együttes vendégeként a Davis-kupa Euro-afrikai zóna II. csoportjának első körében. Szombaton párosban Balázs Attila és Bardóczky Kornél mindössze nyolc gémet veszített.
 
Balázs Attila benntartotta a magyarokat 2010. július 11. 16:47 Az ötödik mérkőzés eredményétől függetlenül a magyar férfi teniszválogatott biztosította bennmaradását a Davis-kupa euroafrikai zónájának II. csoportjában, miután Balázs Attila a párharc negyedik találkozóján három játszmában könnyedén legyőzte a macedón válogatott tagját, Dimitar Grabulovskit.
 
Davis-kupa: kétszettes előnyt buktunk el 2010. július 9. 19:32 Kellner Ádám vereséget szenvedett pénteken Dimitar Grabuloskitól a gödöllői Magyarország-Macedónia tenisz Davis-kupa-összecsapáson, ezzel a vendégek kiegyenlítettek. Grabuloski kétszettes hátrányból fordítva győzött a magyar játékos ellen.
 
Zakózott a magyar veterán a Dk-ban 2010. március 5. 17:21 A férfi teniszben a Davis-kupáé a főszerep ezen a héten, a Világcsoport nyolcaddöntői mellett az Euro-afrikai Zóna második osztályában is elkezdődött a verseny. A magyar válogatott Tallinnban Észtország ellen lép pályára és a nyitónapi két egyest követően 1-1-re állnak a mieink.
 
Vasárnapra is maradt esély Győrben 2009. március 7. 18:21 A pénteki rossz kezdés, Balázs Attila és Kellner Ádám veresége után szombaton győznie kellett párosban Bardóczky Kornélnak és Varga Róbertnek, és a bravúr össze is jött, a magyar páros 1-2-ről fordított Grigor Dimitrov és Todor Enev ellen. Így a bolgár férfi teniszválogatott 2-1-re vezet Győrben a magyar együttes ellen a Davis Kupa Euro-afrikai zóna II. csoportjának 1. fordulójában.
 
Újoncot avat a magyar válogatott 2009. március 5. 14:55 Taktikáznak a kapitányok, Baranyi Szabolcs és Ognjan Iliev is tudott meglepetést okozni a másiknak a csütörtöki sorsolás előtt, amikor az olasz döntnöknek, Massimo Morellinek átnyújtotta a végleges nevezést a Magyarország-Bulgária Davis Kupa-mérkőzésre, amelyet az Euro-afrikai zóna II. csoportjának első körében játszanak péntektől a győri egyetemi sportcsarnokban. Arra mindenki felkapta a fejét, hogy Bardóczky Kornél helyett Kellner Ádám szerepel egyesben. A hazaiaknál az újonc Balázs Attiláé a másik szingli.
 
Nincs végleges keret a bolgárok ellen 2009. február 13. 12:11 Baranyi Szabolcs, a magyar férfi teniszválogatott szövetségi edzője hat tagú keretet jelölt ki a Bulgária elleni találkozóra, amelyre a Davis Kupa Euro-afrikai zóna II. csoportjának első fordulójában kerül sor. A kapitány Balázs Attilát és Györgyöt, valamint Bardóczky Kornélt, Kellner Ádámot, Kiss Sebőt és Varga Róbertet jelölte. Közülük négyen juthatnak szóhoz, döntés február végén lesz, az mtsztenisz.hu szerint.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu