Nincs végleges keret a bolgárok ellen

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 13. 12:11
Baranyi Szabolcs, a magyar férfi teniszválogatott szövetségi edzője hat tagú keretet jelölt ki a Bulgária elleni találkozóra, amelyre a Davis Kupa Euro-afrikai zóna II. csoportjának első fordulójában kerül sor. A kapitány Balázs Attilát és Györgyöt, valamint Bardóczky Kornélt, Kellner Ádámot, Kiss Sebőt és Varga Róbertet jelölte. Közülük négyen juthatnak szóhoz, döntés február végén lesz, az mtsztenisz.hu szerint.


Március 6. és 8. között a győri egyetemi sportcsarnok ad otthont az összecsapásnak. A magyar DK-válogatott 146. találkozóját vívja, 78. alkalommal szerepel hazai pályán. A borítás Gertflor Taraflex lesz, ezen játszották tavaly a budapesti Syma-csarnokban a Fed Kupa selejtezőjét.


Magyar győzelem esetén a lett-moldáv párharc győztesével játszik a Baranyi-csapat. Az I. csoportba jutáshoz három siker kell.


A bolgárokkal háromszor találkozott a magyar válogatott, 1980-ban, 1999-ban és 2006-ban is győzött, legutóbb idegenben. Most azonban nagy kihívást jelenthet, hogy várhatóan pályára lép a vendégeknél a korosztályos világranglista 2. helyén álló Grigor Dimitrov, aki tavaly győzött Wimbledonban és a US Openen, legalábbis a juniorok között. A tinédzser ezen a héten szabadkártyával játszott a rotterdami tornán, legyőzte Tomas Berdychet és három szettes találkozóra kényszerítette a világelső, friss Australian Open-győztes Rafael Nadalt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu