KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LOUIS_VAN_GAAL"
Hivatalos: Van Gaallal folytatja az MU 2014. május 19. 15:11 Louis van Gaal veszi át az irányítást a Manchester Unitednél a nyári világbajnokság után. Hároméves szerződést kap a holland. A segítője Ryan Giggs lesz.
 
Van Gaal szerelmet vallott az MU-nak 2014. május 8. 22:32 A jövő hét elején nevezhetik ki a Manchester United új menedzserét, aki a jelek szerint csak a vb után léphet munkába, mert jelenleg még a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A 62 éves Louis van Gaal lehet az első MU-edző, aki nem brit és nem is ír nemzetiségű.
 
Van Gaal az új holland kapitány 2012. július 6. 21:38 Tíz év után visszatér a holland labdarúgó-válogatott kispadjára Louis van Gaal, aki a kudarcos Európa-bajnokság után lemondott Bert van Marwijk helyét veszi át - ezt a holland szövetség (KVNB) erősítette meg péntek este.
 
Nem lesz Van Gaal az Ajax igazgatója 2012. február 7. 19:39 Johann Cruyffnak adott igazat egy amszterdami bíróság, így nem lesz az Ajax Amsterdam főigazgatója nyártól Louis van Gaal.
 
Van Gaal visszatér az Ajaxhoz 2011. november 17. 14:33 Az Ajax főigazgatója lesz jövő év júliusától Louis van Gaal, az amszterdami futballcsapattal korábban Bajnokok Ligáját nyert szakember.
 
Van Gaal ismét a Bundesligában? 2011. október 4. 14:28 Német sajtóértesülések szerint Louis van Gaal lehet a Bundesligában sereghajtó Hamburg vezetőedzője.
 
Bayern: a vébé baltázta el a szezont? 2011. június 16. 18:13 ÉRTÉKELÉS, 4. rész. A topligák emlékezetes pillanatai és álomcsapata mellett nem feledkeztünk meg klubhíradós gárdáinkról sem, új sorozatunkban elemezzük az elmúlt idényben nyújtott teljesítményüket, és egy kicsit előretekintünk a következő idényre is, átigazolási pletykákkal fűszerezve. A sorrendet a legnépszerűbb klubokra leadott tavalyi szavazás alapján határoztuk meg. A Roma, az Inter, valamint a Manchester City után a német foci szerelmesei is örülhetnek. Nem úgy a Bayern München hívei!
 
Menesztették Van Gaalt! 2011. április 10. 11:46 Egybehangzó német sajtóértesülések után a klub megerősítette, a Bayern München azonnali hatállyal menesztette Louis Van Gaal vezetőedzőt, miután az együttes szombaton csak egy soványka 1-1-es döntetlent ért el a Nürnberg ellenében, így a tabellán visszacsúszott a negyedik helyre. A Kicker információ szerint Andries Jonker, Van Gaal eddigi segítője veszi át a szakember posztját.
 
Van Gaal a vereség ellenére marad 2011. március 16. 15:53 Nem bontja fel idő előtt a szezon végén mindenképp távozó Louis van Gaal szerződését a Bayern München a keddi utolsó reménynek számító Bajnokok Ligájától való búcsút követően.
 
Van Gaal: Ha BL-t nyerünk, akkor is vége 2011. március 14. 21:42 A Bajnokok Ligája az utolsó esélye a Bayernnek, hogy címet nyerjen, ehhez fontos lépést tehet kedd este az Allianz-Arenában, ahol a 2010-es győztes Inter ellen kell továbbjutásra váltania idegenben kiharcolt előnyét. A németek vezetőedzője, Louis Van Gaal elmondta, ha esetleg megnyernék a BL-t, akkor sem maradna a csapatnál, Leonardo hangsúlyozta, nem lenne meglepetés az Inter sikere. Pedig hasonló bravúrra eddig csak az 1996-os Ajax volt képes a sorozatban...
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu