Van Gaal a vereség ellenére marad

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 16. 15:53
Nem bontja fel idő előtt a szezon végén mindenképp távozó Louis van Gaal szerződését a Bayern München a keddi utolsó reménynek számító Bajnokok Ligájától való búcsút követően.


A bajorok a kupavereség és a nyilvánvalóan elúszott bajnoki cím után egyedül a BL-ben bízhattak tavasszal, de reményeiket szertefoszlatta a hajrában az Inter fordítása.

„Nézzék, csalódottak vagyunk az eredmény miatt, de tartjuk magunkat korábbi elhatározásunkhoz" – utalt a klub ügyvezető igazgatója, Karl-Heinz Rümmenigge a lefújás után a holland tréner 2012-ig szóló szerződésének idény végi felbontására.

„Innentől a Bundesliga második helyének megszerzésére kell koncentrálnunk, hogy automatikus kvalifikáljuk magunkat a BL-be" – tette hozzá. Ezek szerint, ahogy Van Gaal nem maradt volna a sorozat megnyerése ellenére sem, úgy nem távozik korábban sem.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Júlio César megkönnyezte a továbbjutást
A Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párharcban kétszer is nagyot hibázó Júlio César bevallotta: Goran Pandev mindent eldöntő góljánál eltört nála a mécses. Mario Gomeznek is sírni lett volna kedve, de inkább...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Csodát tett a címvédő Internazionale
GÓLVIDEÓKKAL!!! Lúdas Matyi ugyan háromszor adta vissza Döbröginek a „verést”, de Németországban már az is kitörő örömöt okozott volna, ha Louis van Gaal együttese kedden este legalább döntetlent játszik az Internazionaléval a...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu