Júlio César megkönnyezte a továbbjutást

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 16. 10:19
A Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párharcban kétszer is nagyot hibázó Júlio César bevallotta: Goran Pandev mindent eldöntő góljánál eltört nála a mécses. Mario Gomeznek is sírni lett volna kedve, de inkább bánatában. Csak magukat hibáztatja az Inter elleni kiesésért.


 

Júlio César nyakig benne volt Mario Gomez első meccsen szerzett találatában, és a történelem kedd este megismételte magát: a német támadó ugyancsak egy kapusról kijövő labdát továbbított a hálóba.

A brazil portás elismerte, hatalmas kő esett le a szívéről, amikor Goran Pandev negyeddöntőbe lőtte az Inter.

„Mikor most gólt kaptam, legszívesebben hazasétáltam volna Milánóba, de sikerült összeszednem magam, és felállni a padlóról. Nagyon hálás vagyok a társaknak, hogy jóvátették a hibámat.”

„Amikor Pandev betalált, elsírtam magam. Érzelmes ember vagyok. Ezek a hibák azonban csak erősebbé, érettebbé tesznek. Több ilyen bakit ugyanakkor nem szeretnék elkövetni.”

Nála „csak” a komplett Bayern hibázott nagyobbat: egy agyonnyert meccset engedett ki a kezéből az utolsó pillanatokban.

A helyzetek kihagyásában, noha gólt szerzett, Mario Gomez is „jeleskedett”. Megviselte a kiesés.

„Csak magunkat okolhatjuk. Nagyon bánt minket, hiszen hatvanöt percig nagyszerűen futballoztunk” – nyilatkozta a csatár.

„A végén talán túl biztosak voltunk magunkban, csak az lebegett a szemünk előtt, hogy lefújják a meccset. Túl passzívak voltunk, és mindenki másra akarta hárítani a felelősséget.”

A Bayern München a búcsúval lényegében minden esélyét elvesztette, hogy trófeával zárja az idényt.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Csodát tett a címvédő Internazionale
GÓLVIDEÓKKAL!!! Lúdas Matyi ugyan háromszor adta vissza Döbröginek a „verést”, de Németországban már az is kitörő örömöt okozott volna, ha Louis van Gaal együttese kedden este legalább döntetlent játszik az Internazionaléval a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu