KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LEIGHTON BAINES "
Hosszabbított Baines 2014. január 27. 12:18 ovábbi négy évvel meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését Leighton Baines, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Everton futballistája. A 22-szeres angol válogatott védő 2007-ben, a Wigan Athletictől igazolt a liverpooliakhoz, akiknek a színeiben eddig több mint 260 tétmérkőzésen lépett pályára.
 
Üzenet a MU-nak: Baines nem eladó! 2013. december 22. 13:55 Roberto Martínez, az Everton menedzsere elmondta, eltökélt szándéka, hogy megtartsa Leighton Baines-t, a csapat angol válogatott balbekkjét, akit a Manchester United már nyáron is meg akart szerezni, és várhatóan David Moyes januárban is bejelentkezik érte. A két szezon között azonban már Marouane Fellaini esetében is bebizonyosodott, hogy van az a pénz, amiért a spanyol belenyugszik egy kulcsjátékosa elvesztésébe.
 
Eltört Baines lábujja, hat hétre kidőlt 2013. november 26. 11:16 Leighton Bainest, az Everton angol válogatott balhátvédjét a hétvégi, liverpooli derbi 50. percében le kellett cserélni, és az orvosi vizsgálatok után kedden kiderült, hogy eltört az egyik lábujja, ezért legalább hat hétig nem számíthat rá a klubja.
 
Baines januárban a Unitedé lesz 2013. október 27. 12:39 Brit sajtóértesülések szerint amit David Moyes, a Manchester United menedzsere amit nyáron még nem tudott elintézni, azt megteszi januárban, és 15 millió fontért az Old Traffordra hozza Leighton Baines, az Everton angol válogatott balhátvédjét.
 
Itt a United új ajánlata Fellainiékért 2013. augusztus 29. 16:27 A Manchester United első, 28 millió fontos ajánlatát a Marouane Fellaini-Leighton Baines kettősért az Everton még arra sem tartotta érdemesnek, hogy kinevesse. Az angol bajnok azonban nem adta fel, főleg, mert tudni lehetett, hogy a liverpooli klub nagyjából mennyiért lenne hajlandó elengedni őket. A legújabb hírek szerint az új ajánlat tízmillióval több, és ez már komoly tárgyalási alapnak ígérkezik.
 
"A United csak az idejét vesztegeti" 2013. augusztus 20. 15:08 Roberto Martínez, az Everton menedzsere szerint a Manchester United csak az idejét vesztegeti azzal, hogy elfogadhatatlan ajánlatokat tesz a liverpooli csapat két kulcsjátékosáért, a középpályás Marouane Fellainiért és a balhátvéd Leighton Bainesért.
 
Megmakacsolta magát a United 2012. július 26. 13:29 A Manchester United nem mond le arról, hogy megszerezze Leighton Bainest az Evertontól, de csak bizonyos feltételek mellett: a vételárnál és a balbekk fizetésénél is megszabta a felső határt. Az üzlet ötmillió fonton múlhat.
 
Ki volt a szezon balhátvédje? Top 10 2011. június 17. 23:24 Az idény csapata, 5. rész: balhátvédek. Új, 11 részes sorozatot indít a SportHirado.hu, amelyben a topligák álomcsapatát állítja össze a Ti szavazataitok alapján. Jövő hét csütörtökig valamennyi poszton 10-10 futballistát jelölünk ki, amelyik játékos a legtöbb voksot kapja, az kerül be az idény álomtizenegyébe. A teljes csapatot jövő pénteken hirdetjük ki! Az ötödik részben a balhátvédek jönnek, íme honlapunk tíz jelöltje, de ki volt a legjobb? Szavazz!
 
Liverpooli védőt venne a Bayern München 2010. december 12. 14:47 Angol médiaértesülés szerint Angliában szeretne balhátvédet venni a Bayern München, amely a második számú liverpooli klubbal kötne üzletet. A bajorok 10 millió fontot fizetnének Leighton Bainesért.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu