Baines januárban a Unitedé lesz

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 27. 12:39
Brit sajtóértesülések szerint amit David Moyes, a Manchester United menedzsere amit nyáron még nem tudott elintézni, azt megteszi januárban, és 15 millió fontért az Old Traffordra hozza Leighton Baines, az Everton angol válogatott balhátvédjét.


 

David Moyes, a Manchester United menedzsere már a nyáron meg akarta szerezni két korábbi játékosát az Evertontól, a balhátvéd Leighton Baines-t, és a középpályás Marouane Fellainit. Utóbbit az utolsó pillanatban sikerült is 27,5 millió fontért áthozni, de a védő a Goodison Parkban maradt.

A skót edző azonban nem adja fel, és a Daily Star információi szerint januárban 15 millió fontért őt is leigazolja - a nyári 12 milliós ajánlatot visszautasították Liverpoolban. Ugyanakkor már Roberto Martínez is tervezi a jövőt Baines nélkül, ugyanis az Everton pedig szeretné a helyére megszerezni Ben Davies-t a Swansea Citytől, esetleg Ryan Bertrand-t a Chelsea-től.

Ugyanakkor persze szerződést próbálnak hosszabbítani a 28 éves Baines-szel is, aki azonban minden bizonnyal nemet fog mondani, mert már jelezte, hogy az Old Traffordra szeretne szerződni régi edzőjéhez.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A MU 25 milliós balbekkel vigasztalódna
David Moyes, a Manchester United menedzsere elismerte, hogy a nyáron vereséget szenvedett az átigazolási piacon, főleg, mert nem sikerült elhozni egyik kedvencét, Leighton Baines-t az Evertontól. De a klub javítani szeretne a...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Man. Unitedet már nem érdekli Baines?
Roberto Martínez, az Everton új menedzsere elmondta, hogy a Manchester United valóban le akarta igazolni a liverpooli csapat angol válogatott balhátvédjét, Leighton Baines-t, erről tárgyaltak is, de az első visszautasító válasz...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu