A MU 25 milliós balbekkel vigasztalódna

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 20. 09:37
David Moyes, a Manchester United menedzsere elismerte, hogy a nyáron vereséget szenvedett az átigazolási piacon, főleg, mert nem sikerült elhozni egyik kedvencét, Leighton Baines-t az Evertontól. De a klub javítani szeretne a renoméján, ezért új balbekkre vadászik, a Southampton 18 éves korosztályos válogatott tehetségére.


 

A Manchester United menedzsere, David Moyes letett arról, hogy az Old Traffordra hozza egykori játékosát, Leighton Baines-t az Evertontól, arról azonban nem, hogy balhátvédet igazoljon a klubhoz.

Az új kiszemelt Luke Shaw, a Southampton 18 éves korosztályos angol válogatott játékosa, akiért a Premier League-ből a Chelsea és a Tottenham Hotspur is harcol, de Moyes elkötelezte magát, hogy megszerzi.

Ez azonban nem lesz könnyű, mert a fiatal balbekket ötéves szerződés köti klubjához, az ára pedig nagyon magas. A klubja 25 millió fontra tartja, ráadásul nem valószínú, hogy kevesebbért megszabadul tőle, ugyanis nincs rászorulva, hogy eladja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Man. United: ez katasztrofális volt!
VÉLEMÉNY. A Manchester United 2013 nyári átigazolási időszaka maga volt a teljes csőd, és nem azért, mert a klub az utolsó napig nem igazolt érdemben. A gond az, hogy a zárónapon is csak alig, a pánik és kapkodás pedig azt...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Elkésett a United: Coentrao maradt
Hiába tűnt úgy éjfél táján, hogy a Manchester United sikerrel kölcsönvette Fábio Coentraót a Real Madridtól, az üzlet végül elbukott, a Vörös Ördögök ugyanis nem tudták időben befejezni a papírmunkát....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu