A Man. Unitedet már nem érdekli Baines?

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 14. 15:47
Roberto Martínez, az Everton új menedzsere elmondta, hogy a Manchester United valóban le akarta igazolni a liverpooli csapat angol válogatott balhátvédjét, Leighton Baines-t, erről tárgyaltak is, de az első visszautasító válasz óta a bajnokcsapat nem jelentkezett újabb ajánlattal.


 

David Moyes menedzseri kinevezésekor a Manchester United szurkolói közül talán mindenki úgy gondolta, a Sir Alex Fergusont váltó skót tréner magával hozza pár egykori meghatározó játékosát az Everton csapatából.

Valóban voltak hírek arról, hogy az angol bajnokcsapat tárgyal Leighton Baines és Marouane Fellaini leigazolásáról (utóbbiról még most is beszélnek), sőt Moyes egy 12 millió fontos ajánlattal meg is jelent a balhátvédért, amit azonban az Everton kapásból visszautasított.

Roberto Martínez, a liverpooli csapat új trénere szerint a United azóta nem jelentkezett. "Mielőtt Ausztriába utaztunk volna, egy klub valóban megkeresett minket egy ajánlattal hivatalosan is, de azóta is az volt az utolsó" - mondta a spanyol szakember a Liverpool Echónak.

"Megállapítottak egy összeget, de az az ajánlat szerintem közel sem volt arányban Leighton Baines értékével. Ez volt a tárgyalások vége, amit azóta hallani, az mind csak spekuláció, melyek az átigazolási időszakok szinte kötelező részei."

"Más érdeklődő sosem volt, így nem is kaptunk másik ajánlatot Leightonért. Azóta ezen már túlléptünk, és a szezonrajtra koncentrálunk." A hírek szerint a Manchester United ugyanakkor még versenyben van Marouane Fellainiért, az Everton belga középpályásáért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
United: Ha Baines jön, Evra megy
Az Everton első körben elutasította a Manchester United 12 millió fontos ajánlatát a balhátvéd Leighton Bainesért. Az angol bajnok várhatóan újra próbálkozni fog, de ha az angol válogatott védő végül az Old Traffordra igazol,...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fellaini közel az MU-hoz
A Manchester Unitedhez tart Marouane Fellaini, az Everton belga válogatott belső középpályása - hirdeti szerdai címlapján a Het Laatste Nieuws című belga lap....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu