United: Ha Baines jön, Evra megy

Szerző: SHLétrehozva: 2013. június 29. 15:47
Az Everton első körben elutasította a Manchester United 12 millió fontos ajánlatát a balhátvéd Leighton Bainesért. Az angol bajnok várhatóan újra próbálkozni fog, de ha az angol válogatott védő végül az Old Traffordra igazol, egy addigi kulcsjátékos vélhetően távozni fog.


 

Miközben David Moyes, a Manchester United új menedzsere mindent elkövet, hogy magával hozza az Old Traffordra egykori játékosát, Leighton Baines-t az Evertontól, az angol bajnok eddig balhátvédje, Patrice Evra a Monacóval tárgyal hetek óta a francia bajnokságba való visszatérésről.

A United első körben 12 millió fontot ajánlott Baines-ért, amit az Everton visszautasított, mert 20 millióra taksálja a védőt. Evra ugyanakkor úgy értékeli, hogy ha ilyen szintű balhátvédet akarnak igazolni, az nem azt jelenti, hogy harcolni kell a helyért, hanem hogy az új menedzsernek konkrét elképzelései vannak ezen a poszton - és nem vele.

A most 32 éves Evra 2006-ban igazolt az Old Traffordra Gabriel Heinze helyére a Monaco csapatától, amely most vissza szeretné igazolni, és vele együtt a portugál szélsőt, Nanit is szeretné elhozni az angol bajnokcsapattól. Ezzel kapcsolatban hivatalos választ azonban csak július 1. után kaphat, David Moyes ugyanis csak akkor lesz hivatalosan a MU új menedzsere.

Evra kérdése pedig csak akkor tisztázódik a Manchester Unitednél - így Monacóban is -, ha Leighton Baines ügyében végleges döntés születik. A 28 éves Baines a 2012/2013-as szezonban bekerült az Év Csapatába is a Premier League-ben, igaz, Evrának ez korábban háromszor is sikerült (2006–07, 2008–09, 2009–10).

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu