Eltört Baines lábujja, hat hétre kidőlt

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 26. 11:16
Leighton Bainest, az Everton angol válogatott balhátvédjét a hétvégi, liverpooli derbi 50. percében le kellett cserélni, és az orvosi vizsgálatok után kedden kiderült, hogy eltört az egyik lábujja, ezért legalább hat hétig nem számíthat rá a klubja.


 

Leighton Baines a 3-3-ra végződött Everton - Liverpool FC angol bajnoki meccsen sérült meg, az 50. pecben le is kellett cserélni, és azóta kiderült, hogy lábujjtörése miatt legalább hat hétig nem is számíthat rá Robero Martínez menedzser.

A 28 éves, angol válogatott balhátvédet nyáron a bajnoki címvédő Manchester United szerette volna leigazolni, de végül nem fizette ki érte a borsosd vételárat. Egykor trénere, David Moyes a hírek szerint januárban viszont már szeretné az Old Traffordra vinni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hatgólos liverpooli derbi győztes nélkül
Fordulatos, gólgazdag mérkőzést hozott a szezon első liverpooli derbije, amelynek végül nem született győztese a Premier League 12. fordulójának szombati játéknapján. Az első húsz perc 2-1-es Liverpool-vezetéssel zárult (Suárez...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Baines januárban a Unitedé lesz
Brit sajtóértesülések szerint amit David Moyes, a Manchester United menedzsere amit nyáron még nem tudott elintézni, azt megteszi januárban, és 15 millió fontért az Old Traffordra hozza Leighton Baines, az Everton angol...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu