"A United csak az idejét vesztegeti"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 20. 15:08
Roberto Martínez, az Everton menedzsere szerint a Manchester United csak az idejét vesztegeti azzal, hogy elfogadhatatlan ajánlatokat tesz a liverpooli csapat két kulcsjátékosáért, a középpályás Marouane Fellainiért és a balhátvéd Leighton Bainesért.


 

A Manchester United hétfőn 28 millió fontos ajánlatot tett az Evertonnak a Marouane Fellaini - Leighton Baines kettősért, amelyet a liverpooli klub "nevetségesnek és sértőnek" nevezett. A csapat menedzsere, Roberto Martínez tulajdonképpen még örül is a dolognak, mert ha az angol bajnokcspaat ilyen ajánlatokkal fog csak kopogtatni, akkor neki nem kell aggódnia a keret változásai miatt.

"Jól dokumentált, hogy éppen milyen pletykák és találgatások vannak napirenden átigazolási ügyben. Én is láttam ezeket, de úgy gondolom, ez az egész csak időpocsékolás, ráadásul nem szeretném, ha ezt az időt a játékosoktól vennék el" - mondta Martínez az Everton hivatalos oldalának.

"Azt hiszem, a helyzet elég világos, és mint futballklub, mindig kielégítően kell tájékoztatnunk a szurkolóinkat. Nem nagyon szeretem az átigazolási időszak vége előtti, de már a szezonkezdet utáni igazolásokat. A Norwich City elleni szezonnyitó fontos volt, és most nem már nem szeretnék átigazolási hírekkel foglalkozni."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Páros MU-ajánlat az Evertonnak
A Manchester United 28 millió fontos páros ajánlatot tett Marouane Fellainiért és Leighton Bainesért, az Evertont azonban csak felingerelte vele. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu