KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAROUANE_FELLAINI"
Megműtötték a United középpályását 2013. december 23. 13:28 Csuklóműtéten esett át Marouane Fellaini, a Manchester United belga válogatott belső középpályása - erősítette meg a klub hétfői közleményében. A 26 éves sztár nagyjából két hónapot hagy ki, hiányozni fog többek között a Tottenham és a Chelsea elleni rangadókról.
 
Fellaini: Olyan ez, mint egy álom 2013. szeptember 13. 21:03 Marouane Fellaini számára egy álom valósult meg azzal, hogy a nyári átigazolási időszak utolsó perceiben a Manchester United játékosa lett. Bemutatták a belga válogatott sztárt, aki a hiányzó láncszem lehet a bajnoki címvédő belső középpályáján.
 
Itt a United új ajánlata Fellainiékért 2013. augusztus 29. 16:27 A Manchester United első, 28 millió fontos ajánlatát a Marouane Fellaini-Leighton Baines kettősért az Everton még arra sem tartotta érdemesnek, hogy kinevesse. Az angol bajnok azonban nem adta fel, főleg, mert tudni lehetett, hogy a liverpooli klub nagyjából mennyiért lenne hajlandó elengedni őket. A legújabb hírek szerint az új ajánlat tízmillióval több, és ez már komoly tárgyalási alapnak ígérkezik.
 
Egy utolsó manchesteri roham Fellainiért 2013. augusztus 26. 14:34 A Manchester United egy ajánlatot már tett a belga Marouane Fellainiért, ami azonban a lehető legrosszabbul sült el, mert az Everton nemcsak sértőnek, de nevetségesnek is nevezte a nagyjából 16 millió fontos összeget. David Moyes menedzser azonban nagyon szeretné az Old Traffordra hozni egykori játékosát - aki egyébként szintén menni szeretne -, ezért még egyszer elmegy Liverpoolba a középpályásért, most valószínűleg egy komolyabb ajánlattal, ami legalább tárgyalási alapot képez.
 
"A United csak az idejét vesztegeti" 2013. augusztus 20. 15:08 Roberto Martínez, az Everton menedzsere szerint a Manchester United csak az idejét vesztegeti azzal, hogy elfogadhatatlan ajánlatokat tesz a liverpooli csapat két kulcsjátékosáért, a középpályás Marouane Fellainiért és a balhátvéd Leighton Bainesért.
 
Fellaini kivásárlási ára lejárt 2013. augusztus 15. 16:51 Roberto Martínez, az Everton menedzsere igencsak megkönnyebbült, mikor július 31-én lejárt kulcsjátékosa, Marouane Fellini szerződés szerinti kivásárlási ára. Addig ugyanis nem tudtak volna mit tenni, ha a belga középpályásra hajtó Manchester United kifizeti azt.
 
Fellaini közel az MU-hoz 2013. augusztus 7. 19:22 A Manchester Unitedhez tart Marouane Fellaini, az Everton belga válogatott belső középpályása - hirdeti szerdai címlapján a Het Laatste Nieuws című belga lap.
 
Hárommeccses büntetés a lefejelésért 2012. december 17. 19:04 VIDEÓ! Három mérkőzésre tiltotta el az FA a videófelvételek alapján Marouane Fellainit, az Everton támadó középpályását, aki a Stoke elleni, szombati bajnoki 59. percében fejelte le Ryan Shawcrosst, a hazaiak védőjét. A Stolverkosok edzője, Davod Moyes rögtön a meccs után elítélte Fellaini tettét, a játékos nyilvánosan bocsánatot kért. A belga sztár a West Ham, a Wigan és a Chelsea ellen sem segíthet csapatának.
 
Csapás Belgiumnak 2012. október 10. 10:34 Térdbántalmak miatt háromhetes pihenőre vonul Marouane Fellaini, az Everton kulcsembere, belga válogatott középályása.
 
Hosszabbított Fellaini! 2011. november 17. 16:21 Új, ötéves szerződést kötött az Evertonnal a belga válogatott támadó középpályás Marouane Fellaini - jelentették be hivatalos honlapjukon a Stolverkosok.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu