Egy utolsó manchesteri roham Fellainiért

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 26. 14:34
A Manchester United egy ajánlatot már tett a belga Marouane Fellainiért, ami azonban a lehető legrosszabbul sült el, mert az Everton nemcsak sértőnek, de nevetségesnek is nevezte a nagyjából 16 millió fontos összeget. David Moyes menedzser azonban nagyon szeretné az Old Traffordra hozni egykori játékosát - aki egyébként szintén menni szeretne -, ezért még egyszer elmegy Liverpoolba a középpályásért, most valószínűleg egy komolyabb ajánlattal, ami legalább tárgyalási alapot képez.


 

A Manchester United egy héttel ezelőtt 28 millió fontos ajánlatot tett az Everton legértékesebb játékosaiért, Marouane Fellainiért és Leighton Baines-ért. A Goodison Parkban szinte megfagyott a levegő az összeg láttán, és a vezetők nevetségesnek és sértőnek nevezték az ajánlatot.

A liverpooli klub ugyanis korábban már visszautasított egy 12 millió fontos ajánlatot Bainesért, így valószínűleg második körben ennél levesebbet nem ajánlott a manchesteri klub, ami viszont azt feltételezi, hogy Fellainit maximum 16 millióra értékelték az Old Traffordon. Ez valóban nagyon karcsú, akár még szemtelen kísérletnek is nevezhető.

Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a belga középpályás kivásárlási ára 23,5 millió font volt, ráadásul le is járt, és ennél kevesebbért az Everton biztosan nem fogja eladni. Viszont David Moyes menedzser az előző visszautasítás után már nem nem gondolkozik mindkét játékosban, csak Fellainiban.

Az üzletet az is megkönnyítheti, hogy a 25 éves játékos maga is szeretne klubot váltani, és az Old Traffordon akarja folytatni a pályafutását. A hírek szerint ráadásul az új trénernek, Roberto Martíneznek már lenne is ötlete Fellaini pótlására, mert áthozná a 22 éves James McCarthy-t egykori klubjától, a másodosztályú, de FA Kupa-győztes Wigan Athletictől.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"A United csak az idejét vesztegeti"
Roberto Martínez, az Everton menedzsere szerint a Manchester United csak az idejét vesztegeti azzal, hogy elfogadhatatlan ajánlatokat tesz a liverpooli csapat két kulcsjátékosáért, a középpályás Marouane Fellainiért és a...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Páros MU-ajánlat az Evertonnak
A Manchester United 28 millió fontos páros ajánlatot tett Marouane Fellainiért és Leighton Bainesért, az Evertont azonban csak felingerelte vele. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fellaini kivásárlási ára lejárt
Roberto Martínez, az Everton menedzsere igencsak megkönnyebbült, mikor július 31-én lejárt kulcsjátékosa, Marouane Fellini szerződés szerinti kivásárlási ára. Addig ugyanis nem tudtak volna mit tenni, ha a belga középpályásra...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu